Friday, 15 March 2013

VIDEO WANITA CANTIK BOGEL BERTATU DILUBANG PUNGGUNG 18SX

18sx Gadis Wanita Bogel Buat Tatu Di Lubang Punggung

Seorang wanita cantik terpaksa bogel untuk membuat tatu. 18sx atau aksi melampau ini ada luar biasa bagi wanita cantik bogel demi tatu..Adalah suatu perkara yang agak pelik apabila seorang gadis sanggup bogel untuk ditatukan dan yang lebih peliknya tatu di bahagian sulit iaitu betul-betul pada lubang punggung oleh seorang artis tatu..Ya, wanita seksi bogel itu meminta untuk dibuat tatu pada bahagian sulit iaitu lubang punggung bukanlah pada permukaan punggung tetapi betul-betul pada lubang punggung..!Aksi wanita bogel yang membuat tatu di lubang punggung itu berlaku di Ekspo Tatu tahunan Ke-17 South Florida ini telah diadakan di Hotel Marriott, Golf Club & Convention Center di Heron Bay di Coral Springs pada pertengahan tahun..Admin juga ada menyediakan video untuk tatap umum.
Menurut Jill Dahne, artis tatu yang melakukan tatu di lubang punggung gadis bogel tersebut, dia juga agak terkejut apabila diminta oleh gadis tersebut untuk dicacahkan tatu pada betul-betul di lubang punggung gadis tersebut..

Gadis tersebut kelihatan agak bersahaja ketika tatu sedang dicacah di lubang punggungnya dengan dia  hanya menutup puting buah dada menggunakan pita pelekat dalam keadaan bogel telanjang untuk 'cover' bahagian sulit payudara nya..

Jill Dahne turut menambah, gadis tersebut akan menjadi terkenal dengan tatu yang dibuat betul-betul pada lubang punggung gadis tersebut kerana hanya dia yang mempunyai tatu sebegitu..Sebelum ini ada juga kontroversi dimana ada wanita yang membuat tatu pada kemaluan @ vagina..

Artikel berkaitan : Wanita Cantik Seksi Bogel Hot Telanjang Sexs Tetek 

Mungkin ini merupakan cara gadis tersebut untuk cuba dikenali ramai dengan melakukan sesuatu yang berbeza dan pelik dari kebiasaan..Barat memang dikenali dengan aksi melampau 18sx untuk cuba dikenali oleh semua orang..Cuma jangan sampai budaya kuning sebegini menular dikalangan generasi di Malaysia pula sudahlah..

Jom saksi video ini :


No comments:

Post a Comment