Monday, 25 November 2013

HOT !!! FATIHAH HAKEMA AWEK UMP MUAT TURUN GAMBAR PANAS DAN MENGECAM JAKIM DALAM FACEBOOK

AWEK MELAYU UMP (FATIHAH HAKEMA) MUAT TURUN GAMBAR PANAS DAN MENGECAM JAKIM DALAM FACEBOOK

Seorang awek melayu bernama Fatihah Hakema, seorang awek malaysia boleh dari Universiti Malaysia Pahang ini mencetuskan kontroversi dengan memuatnaik gambar panas di Facebook ketika percutiannya bersama teman lelaki di Cherating baru-baru ini. Awek melayu muatnaik gambar dalam bilik air.


Berdasarkan gambar terlarang itu, mereka berdua dipercayai berada di dalam bilik mandi dengan keadaan teman lelakinya tidak memakai pakaian. Berdasarkan gambar yang dimuatnaik di laman sosial nya. Awek melayu ini juga mengecam JAKIM dan Malaysia sebagai negara islam.


Berbeza dengan gambar cover Facebooknya yang memakai tudung kelihatan sopan dan menutup aurat, Fatihah Hakema lebih rela menggunakan gambar 'dalam bilik mandi' itu sebagai gambar profil.
Status Facebooknya pada 3 Oktober lepas juga menimbulkan tanda tanya, apakah gadis ini sudah bengong sehingga begitu lantang menyelar JAKIM / Jabatan Agama Islam seperti sebuah tunggul yang tidak mampu bertindak apa-apa berikutan dengan kes sosial seperti kahwin di Thailand, lahir anak luar nikah etc. Menyedari bahawa gambar kontroversinya tersebar, Fatihah Hakema sekali lagi mencabar pihak agama menangkapnya dan membenarkan orang ramai print screen kenyataan tegasnya dan menyimpan gambar kontroversi itu untuk dilaporkan kepada pihak berkuasa. Admin juga sempat mengambil gambar mengenai latarbelakang pelajar tersebut :Diharap pihak berkuasa dapat mengambil tindakan sewajarmyer terhadap pasangan ini. Semoga ia menjadi pengajaran serta teladan kepada semua.


1 comment:

  1. Hahhahhaha...pening jap aku nie...kakakaka..klu korang nk tau...sumber ayat karang lam artikel tu pkai org lain punya....kredit kepada http://mymedialab.blogspot.com/2013/11/pelajar-universiti-malaysia-pahang.html

    ReplyDelete