Wednesday, 4 September 2013

HOT !!! ANJING DISALIB DITAYANGKAN DALAM FACEBOOK MENIMBULKAN KEMARAHAN

ANJING DISALIB DITAYANGKAN DALAM FACEBOOK MENIMBULKAN KEMARAHAN

Macam-macam dunia zaman sekarang. Semua ingin menunjukan keberanian yang tidak kena tempat. Nie pulak gambar seekor anjing yang di salib dan di post di facebook. Jom baca kisah nie , remaja ini memuatnaik sekeping gambar kontroversi yang menunjukkan dia sedang memegang seekor anjing yang telah disalib di Facebook hingga menimbulkan kemarahan orang ramai.


Remaja yang dikenali sebagai Aaron Pino, 22 tahun yang tinggal di Tecate, California, memuatnaik sekeping gambar yang menunjukkan dia sedang memegang salib kayu kecil dengan seekor anjing yang telah disalib di kayu tersebut.
Tindakan Aaron Pino memuatnaik gambar kontroversial anjing yang telah disalib itu menyebabkan dia menjadi kecaman ribuan orang setelah foto tersebut beredar di internet..

Gambar tersebut dilaporkan beredar dengan cepat umpama virus hingga menghasilkan ribuan kecaman kemarahan atas kekejaman yang dilakukannya terhadap haiwan..


Selepas menerima kecaman yang hebat dari ramai orang, Aaron meminta maaf kerana telah memuatnaik gambar tersebut dan menjelaskan bahawa dia sebenarnya telah terjumpa anjing tersebut yang telah dibunuh terlebih dahulu sebelum disalib di sebatang sungai..

"Saya tidak terfikir bahawa perkara ini menjadi luar kawalan..saya terjumpa anjing ini di sungai dan ia telah dibunuh sebelum disalib..Ini telah menarik perhatian saya dan saya mengambil gambar dan memuatnaik.."

...ujar Aaron dalam profil Facebook miliknya..

No comments:

Post a Comment