Jom Tambah Duit Secara Online

Tabung oo Tabung

KLIK SINI YE !!!

Monday, 28 October 2013

HOT !!! TONTON KL GANGSTER 2 FULL MOVIE

TONTON KL GANGSTER 2 FULL MOVIE 

Tonton KL Gangster 2 Full Movie. Nie admin ada dapat cerita melayu terbaru. Tanpa buffering n full sampai abis. Jom tengok tuk hilangkan boring serta tension kerja seharian. Kikikikikkiki...Semoga korang semua hilang tension bila menonton cerite KL GANGSTER 2 nie...Selamat terhibur serta menghibur...



Para pelakon dalamcerite nie seperti king, shamsul yusof (shark), jai (adi putra), abang long dil (zizan razak), aron aziz (malik)dan lain2 la...kakakakaka
Nie link nyer : KL GANGSTER 2

46 comments:

  1. cane bro nk download? blog open to invited reader katenye

    ReplyDelete
    Replies
    1. petang semalam dh kene blog bro...skop production dah mengamuk...aku sempat donlod tp tk berani nk kuarkan...kikikki..kene tangkap oooo...

      Delete
    2. Mcmane nk tngop..blh tlong share tak.??

      Delete
    3. Share laa dekat .. Nih email aku
      Fawazspeed@gmail.com

      Delete
  2. Replies
    1. Kan ada link kat bawah tu bro....semua dah stat kene blog...aku sempat donlod tp tk berani nk kasi kuar....sry2 bkn tipu tp dah kene blog...

      Delete
    2. Bro antar kat aku la bro cite 2

      Delete
    3. Nak anta mcm mn...tlg bg cadangan....insyaallah saya akan share...jgn smpai kene tangkap ye

      Delete
    4. tolong send aku nk tgk sngt nie >aniphanz@ymail.com ..tq bro

      Delete
    5. upload la kat google drv or icloud ka or dropbox ka... pastu share link ke emel kitaorang...

      Delete
    6. salam.. brader.. aku pn nk sekali.. mohon share dgn aku sekali ye :).. farizi..org@gmail.com

      Delete
    7. brader.. aku pun nk jgk boleh x?? tolong aku share dkt email aku.. thanks "zckdkkerek@gmail.com"

      Delete
  3. bro...cmni2...ko leh x open utk 1 mlm jer,tp lam msa bbpa jam..aq nk sgt tgk ni..huhu..kasi fb ko bleh??..sng ckit nk smbg..please

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sundaland Pragas <<< nie fb saya....ada cr nk kongsi tk?

      Delete
    2. bro .. bg aku gak ley ..? hehe

      Delete
    3. broo send kat aku .. ni fb aku https://www.facebook.com/haikal.aaron.77

      Delete
  4. Ada cr tk sy nk send kat kamu?klu ada ckp nnt sy send...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong send kat e-mail nie boleh x
      prokiller_hibrut9@ymail.com

      Delete
    2. nak juga. email kat muchachas_mylove86@yahoo.com
      Tq

      Delete
    3. bro minta tolong, upload kl ganster 2 kat www.mediafire.com. pastu send link kat aku
      jasamu sangat dihargai.
      ni facebook aku:https://www.facebook.com/Muhammadisaacfurqan27

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. bro boleh tolong email tak?dah pm dekat ur fb and bg email.thanks in advance bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon jumpa kt blog org...link blog tu ada kt entry nie...klu tk mmg tk dpt nyer...

      Delete
    2. snd dekat email ni jugak hamizahahmad17@gmail.com

      Delete
  6. send kat email sy please.. pencuripasir88@yahoo.com thanks.

    ReplyDelete
  7. salam; send kat saya juga bole? liyanatrazam@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. mohon sgt share kat sy ..liver.azizul@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. send kt emeil sy gak..vv79.bay16@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Send kt email sya jgak..firdauskarangan@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Saya juga fakarudin41@gmail.com

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. send kat email saya jugak bro.. anarchysparkz@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Sent dkt email saya jgk omgitsnas@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. send kat email saya juga md.fadzillah88@gmail.com

    ReplyDelete
  16. gua nk jgk bro..skop production tgk dekat komen ny semua kna hangkot p balai..huhuhuhu minx simpang r..

    ReplyDelete
  17. share jgak kat aq weyy :D
    siotslumber@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. aku ade ! but guna torrent siot tul lah ! boleh sapa 2 tolong share kan kat FB aku x ? or email aku ? atau pon kasi SMS je link dia dekat 010-4326697 ,, korang x tahu camne nak sms ? created folder Mediafire , upload cerita tu .. and then copy link tu terus sms aku link tu ... plz aku nak tengk sangat ni ~

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. nk tengok juga... plzz share kat aku juga.. ni email... amir_syarifuddin90@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Nak jugak.. please la email... faizalmadumas@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Nk jga..asroi92roy@gmail.com..please

    ReplyDelete
  23. dah tonton... lalala

    baca kesilapan filem KL GANGSTER 2 di sini
    http://goofspotonfilm.blogspot.com/2013/10/kl-gangster-2-2013.html

    ReplyDelete
  24. dah tengok di astro first..

    menabung churp2 satu...

    ReplyDelete
  25. jangan lan terjebak kan diri dengan cetak rompak, kesian kat Syamsul tu, sebangsa dengan kita kena tiaw kaw kaw punya. is belanja chipsmore dengan topup hotlink untuk lan.

    ReplyDelete

Klik Tabung Ye...

Tabung oo Tabung

Kartikel Punye !!!