Tuesday, 17 September 2013

HOT !!! AZAB JENAZAH ULAMA SYIAH RAFIDAH

AZAB JENAZAH ULAMA SYIAH RAFIDAH

Beliau adalah ulama terbilang mazhab Syiah Rafidah. Sheikh Mirza Jawad Tabrizi mempunyai ribuan pengikut dan menjadi antara ulama kegemaran ramai di Qom, IranNamun, akidah beliau jauh tersasar daripada akidah ahli sunnah wa jamaah


Mulutnya lancang mengutuk para sahabat antaranya adalah Saidina Umar al-Khattab ra. Kutukan beliau ke atas sahabat Rasulullah ini ditulis dalam kitabnya, al-Syudzudz al-Jinzi Ladaa Umar bin al-Khaththab (kelainan seks pada diri Umar bin Khattab). Admin juga menyediakan foto jenazah di dalam liang lahad.

Wednesday, 4 September 2013

HOT !!! ANJING DISALIB DITAYANGKAN DALAM FACEBOOK MENIMBULKAN KEMARAHAN

ANJING DISALIB DITAYANGKAN DALAM FACEBOOK MENIMBULKAN KEMARAHAN

Macam-macam dunia zaman sekarang. Semua ingin menunjukan keberanian yang tidak kena tempat. Nie pulak gambar seekor anjing yang di salib dan di post di facebook. Jom baca kisah nie , remaja ini memuatnaik sekeping gambar kontroversi yang menunjukkan dia sedang memegang seekor anjing yang telah disalib di Facebook hingga menimbulkan kemarahan orang ramai.


Remaja yang dikenali sebagai Aaron Pino, 22 tahun yang tinggal di Tecate, California, memuatnaik sekeping gambar yang menunjukkan dia sedang memegang salib kayu kecil dengan seekor anjing yang telah disalib di kayu tersebut.

Monday, 2 September 2013

HOT !!! AKHIRNYA BLOGGER DAN WEB UPLOAD KL GANGSTER 2 DI KENALPASTI

Blogger dan Web Upload KL Gangster 2 telah dikenalpasti


Filem KL Gangster 2 buat Syamsul Yusof Mengamok? Pengarah dan pelakon filem KL Gangster 2Syamsul Yusof berang gara-gara filem arahannya sudah dimuat turun di internet sebelum sempat ditayangkan.


Oleh yang demikian, pihak bertanggungjawab hendaklah bertanggungjawab ke atas apa yang berlaku. Itu beberapa cerita hangat yang di ambil dari laman sosial pengarah tersebut.

Sunday, 1 September 2013

BERITA TERKINI !!! VIDEO PENDEDAHAN 14 KONGSI GELAP HARAM MALAYSIA

VIDEO PENDEDAHAN 14 KONGSI GELAP MELAYU, CINA DAN INDIA HARAM MALAYSIA

Senarai 49 Kongsi Gelap Malaysia. Dalam masa yang sama pihak PDRM telah mendedahkan senarai 14 kumpulan kongsi gelap di seluruh negara yang telah diharamkan. Dimana ia merangkumi kumpulan kongsi gelap melayu, cina dan india termasuk di sabah.Jom lihat vedio pendadahan pihak polis mengenai kumpulan kongsi gelap yang telah diharamkan ini