Monday, 20 May 2013

HOT !!! PEREKA FESYEN CALVIN THOO MEMELUK AGAMA ISLAM

PEREKA FESYEN CALVIN THOO MEMELUK AGAMA ISLAM

Pereka fesyen tanah air bertaraf antarabangsa, Calvin Thoo diberitakan telah memeluk agama Islam. Sejak semalam, nama jejaka ini menjadi bualan di laman sosial Twitter dan ramai memperkatakan tentang Calvin telah bergelar saudara baru (mualaf).


Di beberapa blog di internet menyebut, Calvin Thoo telah mengucap dua kalimah syahadah pada jam 3 petang semalam dengan disaksikan Ustaz Dato’ Ismail Kamus, Dato’ Dr. Asri Zainal Abidin dan YB Ust. Solihin Mokhyi. Dalam sebuah blog menyebut Calvin menyatakan beliau menerima hidayah untuk memeluk islam selepas beliau mendapat satu mimpi dan dalam mimpi itu beliau bersyahadah.

Wednesday, 8 May 2013

HOT !!! 77 NAMA BAYI ATAU ANAK YANG DIHARAMKAN


77 NAMA BAYI ATAU ANAK YANG DIHARAMKAN

Nama bayi perempuan, nama bayi lelaki merupakan satu perkara yang penting. Islam menganjurkan perletakan nama-nama bayi hendaklah membawa maksud yang baik. So sebelum letak nama tu fikirkanlah. Jom baca cerita 77 nama bayi yang telah diharamkan. Garenti semua akan pelik dengan nama-nama yang telah diberikan kepada bayi oleh ibu bapa yang fikiran tak tau nak cakap apa. Baca dan nilaikan sendiri.Kerajaan New Zealand baru-baru ini mengeluarkan senarai nama yang "diharamkan" untuk dijadikan nama bayi. Sebanyak 77 nama dilarang kerana dianggap terlalu ofensif atau aneh.

Hot !!! Video Khas Buat Hero Kesayangan Melaka

Khas Buat Hero Kesayangan Melaka dan Video Yang Pasti Buat Anda Tidak Tidur Malam

Khas Buat Hero Kesayangan Melaka, admin cuma nak berkongsi satu video yang boleh dikategorikan sebagai lawak. Ingat ini bukan politik tetapi anggap je sebagai lawak terbaik di youtube.

1. Video yang sempat di save


2. Video asal yang di remove oleh owner


Apa komen anda?suke ... sedih ... gembira .... gila n sebagai nyer !!!!!!!! sry video dah di remove oleh owner...

Mcdonald's Worker Fell Victim To Bizarre And Cruel Hoax


Stripped naked and made to perform a sex act on her boss's fiance: How McDonald's worker fell victim to bizarre and cruel hoax

Louise Ugborn. The surreal true story of a McDonald's employee stripped naked by her boss who had fallen victim to an elaborate hoax is the subject of a new film.

McDonald's staff member Louise Ogborn, 18, had been working at the Mount Washington branch in Kentucky, America, for four months when she was falsely accused of stealing a customer's purse in 2004.

Her boss, assistant manager Donna Summers had received a phone call from a man pretending to be a police officer and, on his instruction, subjected her employee to a three-hour ordeal where she was stripped naked, abused and humiliated.

It was only when another employee demanded McDonald's head-office be contacted that staff realised they had been duped by a phone hoaxer who is believed to have targeted managers of more than 70 fast food outlets across America.

The bizarre episode is the basis for new movie Compliance, starring Dreama Walker, which opened yesterday. It all started when Summers received a phone call from a man claiming to be a police officer who told her that Ms Ogborn was a 'thief' who needed to be held until officers arrived at the scene.

Tuesday, 7 May 2013

HOT !!! Romeo Dan Juliet Tahun 1550 Ditemui Arkeologi

Romeo Dan Juliet Tahun 1550 Ditemui Arkeologi

Romeo dan Juliet. Arkeologi Romania melaporkan bahawa mereka telah menemui dua rangka manusia yang ditanam bersama-sama dengan tangan mereka disatukan diantara satu sama lain (pegang tangan) dalam kedudukan bersebelahan sehingga mereka menamakan rangka pasangan tersebut seperti kisah cinta "Romeo dan Juliet"..Penemuan rangka yang dipercayai tertanam sejak dari zaman pertengahan ditemui di tapak bekas sebuah biara Dominican di Transylvania, Cluj, Romania.

HOT !!! WAJAH LELAKI KACAK DAN TERLALU TAMPAN YANG DIUSIR ARAB SAUDI

WAJAH LELAKI KACAK DAN TERLALU TAMPAN YANG DIUSIR ARAB SAUDI

Lelaki kacak dan lelaki tampan. Inilah wajah lelaki kacak yang diusir dari Arab Saudi kerana terlalu tampan. Sebelum ini laporan menyebutkan mengenai 3 orang lelaki yang cukup kacak dan "seksi" terpaksa dihantar pulang dari menghadiri Festival Kebudayaan di Arab Saudi selepas pegawai festival mengeluarkan kenyataan bahawa mereka bertiga mampu untuk menarik perhatian kaum wanita. Berita mengenai lelaki kacak yang tersebar meluas di dunia maya itu akhirnya terjawab selepas seorang lelaki arab warga UAE yang tinggal di Abu Dhabi bernama Omar Borkan Al-Gala dilaporkan sebagai salah seorang lelaki tampan yang diusir tersebut.