Wednesday, 27 February 2013

HOT !!!! TEKNIK BERSETUBUH DAN TAHAN LAMA

7 TEKNIK TAHAN LAMA DAN TEKNIK BERSETUBUH YANG MANTAP

Teknik bersetubuh dan Tahan Lama merupakan aktiviti seks bersama pasangan merupakan keperluan yang harus dipenuhi demi keharmonian rumah tangga. Tahan lama diperlukan dalam hubungan intim bukanlah ukuran kejayaan aktiviti-aktiviti tersebut. Ia bertujuan anda dan pasangan dapat menikmati dan memperoleh kepuasan yang di dambakan. Umumnya seorang lelaki boleh bertahan 5-10 minit ketika melakukan hubungan seksual, namun ada lelaki yang mahukan aktiviti seksual yang lebih lama untuk memperoleh kepuasan maksimum. So takde la istilah ubat kuat atau pil kuat. Berikut beberapa tips yang dapat anda lakukan untuk tahan lama sewaktu bersetubuh bersama pasangan. Selain itu ia termasuklah cara-cara bersetubuh, teknik bersetubuh atau pon teknik seks semasa hamil.


Cara Membuat Anda Tahan Lama
 Jom kita lihat dan pelajari teknik bersetubuh dan tahan lama.

HOT !!! SISTEM SEMAKAN DAN PENEMPATAN PLKN 2013 ONLINE

SISTEM SEMAKAN  DAN PENEMPATAN PLKN 2013 ONLINE

Sistem Semakan PLKN 2013 dan Semakan Penempatan PLKN 2013 Online Bagi menyemak Sistem Semakan PLKN 2013 dan Penempatan 2013 (sila klik dibawah)

Tuesday, 26 February 2013

HOT !!! CERITA DISEBALIK VEDIO LELAKI TANPA PAKAIAN DI YOUTUBE


PADAH KALAU KELUAR BILIK HOTEL TANPA PAKAIAN

Lain kali, apabila anda mahu keluar dari bilik hotel, sesuatu yang perlu anda ingat ialah: Jangan sesekali melakukannya tanpa pakaian di badan. Rakaman video seorang lelaki yang tersilap langkah itu kini muncul di YouTube dan menjadi tontonan ramai.


Melalui rakaman kamera litar tertutup berkenaan, lelaki tidak dikenali itu dilihat meletakkan dulang berisi sisa makanan di luar biliknya tanpa berpakaian.

HOT !!! SUPER SHAFIQ KANAK-KANAK SUPERMAN

PANTANG AJAL SEBELUM TIBA WALAUPUN DI LENYEK TRAKTOR

Bagan Serai: Seorang kanak-kanak lelaki berusia 10 tahun mendapat julukan ‘budak Superman’ berikutan masih hidup dan mampu berjalan walaupun selepas buah pinggang, limpa, tulang rusuk dan paru-parunya cedera teruk akibat dilenyek traktor mengangkut buah kelapa sawit.Muhd Syafiq Abdul Hamid, 10, digilis traktor mengangkut buah sawit seberat lebih tiga tan ketika dalam perjalanan menuju pusat pengumpulan sawit Changkat Lobak, Alor Pongsu, di sini, jam 2.30 petang, 29 Januari lalu.

HOT !!! BERSETUBUH KETIKA HAID DAN HUKUMNYA

Akibat Melakukan Hubungan Seks Atau Bersetubuh Ketika Haid


Pengharaman Seks Semasa Haid. Islam mengharamkan melakukan hubungan seks atau bersetubuh antara suami dan isteri ketika waktu haid. Hukum ini telah dijelaskan oleh Allah Ta’ala didalam firman Nya yang bermaksud: “Dan mereka bertanya kepadamu (wahai Muhammad), mengenai (hukum) haid. Katakanlah: “Darah haid itu adalah kotoran dan mendatangkan mudarat”. Oleh sebab itu hendaklah kamu menjauhkan diri dari perempuan (jangan bersetubuh dengan isteri kamu) dalam masa datang darah haid itu, dan janganlah kamu hampiri mereka (untuk bersetubuh) sebelum mereka suci. Kemudian apabila mereka sudah bersuci maka datangilah mereka menurut jalan yang diperintahkan oleh Allah kepada kamu. SesungguhNya Allah mengasihi orang-orang yang banyak bertaubat, dan mengasihi orang-orang yang sentiasa mensucikan diri.” (Surah Al-Baqarah 2:222)Didalam Hadis Nabi Muhammad s.a.w banyak memperkatakan hal ini, diantaranya sabda Rasulullah s.a.w yang bermaksud: “Sesiapa yang menyetubuhi wanita yang sedang haid ataupun menyetubuhi wanita di saluran duburnya ataupun mendatangi tukang tenung nasib dan mempercayainya, sesungguhnya dia telah kufur dengan apa yang diturunkan ke atas Muhammad.” (Riwayat Ahmad dan Tarmuzi). Admin juga selitkan sedikit pandang serta hujah Ustaz Azhar Idrus berkenaan isu ini.

Monday, 25 February 2013

HOT !!! AL-HIN KEWUJUDANNYA SEBELUM BANGSA JIN DAN MANUSIA

MEMBONGKAR PERKARA GHAIB MENGENAI KEWUJUDAN AL-HIN SEBELUM JIN DAN MANUSIA SERTA PERSAMAAN BANGSA POLIP


Al-Hin merupakan makhluk yang dipercayai hidup terlebih dahulu dari jin dan manusia. Dikhabarkan mereka ini wujud sekitar 4 juta tahun dahulu. Al-Hin bukanlah daripada kalangan bangsa jin, malaikat apatah lagi manusia. Mereka adalah suatu makhluk ciptaan Allah yang lain sebelum manusia di tempatkan di muka bumi ini sebagai Khalifah.

Admin disini ada menyediakan beberapa sumber, persoalan serta dialog diantara seorang ustaz bersama golongan Al-Hin.

Jom ikoti perbicaraan ustaz tersebut :

HOT !!! BANGSA POLIP WUJUD SEBELUM MANUSIA DAN JIN

MEMBONGKAR KEWUJUDAN BANGSA POLIP SEBELUM KEWUJUDAN JIN DAN MANUSIA


Apakah Itu Bangsa Polip? Adakah anda tahu berkenaan bangsa Al-Hin yang dikatakan wujud jutaan tahun sebelum kewujudan manusia? Jika ya, Bangsa Polip juga adalah sedemikian. Bangsa ini juga telah dikatakan muncul jutaan tahun sebelum bangsa manusia wujud di muka Bumi Allah ini. Bangsa Polip juga sama sebagaimana bangsa Al-Hin iaitu mereka bukanlah daripada kalangan bangsa jin, malaikat apatah lagi manusia. Mereka adalah suatu makhluk ciptaan Allah yang lain sebelum manusia di tempatkan di muka Bumi ini sebagai Khalifah.

Dikatakan rupa jasad Bangsa Polip adalah sama sepertimana manusia namun mereka mempunyai ciri khas di belakang badan mereka iaitu sepasang sayap untuk mereka berterbangan. Istilah zaman sekarang manusia bersayap disebut sebagai Pari-Pari. Namun ada juga yang berkata bahawa Bangsa Polip bersayap dan berkaki banyak namun bertubuh manusia. Perbezaannya hanyalah pada kewujudan sayap di belakang badan dan kakinya yang banyak berbanding manusia. Wallahualam.

HOT !!! PERBEZAAN ANAK PELIHARA DAN ANAK ANGKAT


SYARAT-SYARAT MENGAMBIL ANAK ANGKAT DAN ANAK PELIHARA
KEHADIRAN anak dalam keluarga sememangnya akan menceriakan lagi kehidupan terutama kepada pasangan yang sudah lama berkahwin namun masih belum dikurniakan cahaya mataUntuk meredakan keresahan dan kesunyian, ada pasangan yang mengambil anak angkat sebagai cara meluahkan kasih sayang mereka. 
Namun, di sebalik pengambilan kanak-kanak itu, masih ramai yang tidak tahu konsep sebenar antara anak angkat dan anak pelihara yang dikendalikan Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia (JKM). 

HOT !!! MANUSIA ANEH DI DUNIA BERWAJAH VAMPIRE

MENYUSURI MANUSIA ANNEH YANG MENJADI TUMPUAN KERANA BERWAJAH VAMPIRE ATAU BERWAJAH ANEH

Manusia aneh di dunia dan menjadi tumpuan menyelubungi 2 beradik. Mereka mempunyai gigi taring tajam dan terpaksa mengelakkan sinar matahari. Ini bukan kisah di filem 'Twilight'. Dua bersaudara Simon, 13, dan George, 11 mengidap sindrom aneh atau berwajah aneh dengan watak mirip vampire. Oleh yang demikian, mereka di gelar sebagai manusia aneh berbanding bentuk fizikal manusia lain terutama dibahagian wajah mereka.


Dua beradik ini menderita kelainan genetik yang dalam istilah perubatan dikenali sebagai Hypohidrotic Ectodermal displasia. Dianggarkan hanya menimpa 7,000 orang di dunia.

Penyakit ini menunjukkan ciri fizikal yang membimbangkan seperti kulit kepala dan rambut tipis, sukar berpeluh dan gigi tumbuh tidak sempurna. Lantaran sukar berpeluh, pesakit cenderung mudah mengalami hipertermia jika suhu di sekitar tak terkawal.

Sunday, 24 February 2013

Kebaikan Susu Ibu Berbanding Susu Formula

Kebaikan Susu Ibu Berbanding Susu Formula

kebaikan susu ibu kepada bayi dan ibu berbanding susu formula. Tajuk ini memang biasa kita dengar terutamanya bagi para ibu dan bapa juga kena tahu…hahahahahah…admin tertarik untuk membuat artikel ini selepas membaca entry dari sebuah blog (kak nadia) mengenai petua untuk mengurangkan susu yang berlebihan. Macam tu la bunyi nyer….Jom kita ketahui kebaikan susu ibu kepada bayi dan ibu berbanding susu formula.


Selain mengupas kebaikan susu ibu kepada bayi dan ibu berbanding susu formula. Admin juga memuat naik vedio Ustaz Azhar Idrus mengenai hukum susu ibu.

HOT !!! AIR KOPI BOLEH MENGHALAU MAKHLUK HALUS


KAEDAH MERAWAT GANGGUAN SIHIR ATAU MAKHLUK HALUS MENERUSI KAEDAH PEMAKANAN MODEN

PERCAYA atau tidak, amalan sihir masih lagi menjadi ancaman sebahagian daripada masyarakat Melayu moden pada hari ini. Sihir mempunyai pelbagai matlamat adalah untuk menundukkan musuh dengan cara mudah. Maka tidak hairanlah pusat perubatan berasaskan Islam semakin banyak ditubuhkan untuk memenuhi permintaan pelanggan yang terkena sihir atau gangguan makhluk halusPusat Perubatan Islam At-Tobibi.
Sebagai usaha inovatif mengekang gangguan makhluk halus malah pengasas Pusat Perubatan Islam At-Tobibi, Shamsuri Shafei memperkenalkan kaedah merawat gangguan tersebut menerusi kaedah pemakanan moden.

Saturday, 23 February 2013

HOT !!! MEMBUAT PNGGILAN PERCUMA MELALUI FACEBOOK


BERITA TERBAIK BAGI PENGGEMAR FACEBOOK

SAN FRANCISCO, Amerika Syarikat - Facebook kelmarin membenarkan penggunanya membuat panggilan percuma melalui facebook kepada kenalan mereka di laman sosial berkenaan menggunakan aplikasi yang dibangunkan khusus untuk telefon pintar iPhone dan komputer tablet iPad. Itulah kelebihan aplikasi facebook 5.5.

Aplikasi Facebook untuk gajet keluaran Apple itu mengeluarkan paparan apabila kenalan berada dalam talian dan memberikan pilihan untuk menghubungi mereka dengan menyentuh ikon yang tertera pada skrin iPhone atau iPad.

Friday, 22 February 2013

BERITA TERKINI !!! ZOMBI SERANG KUALA LUMPUR

KEMUNCULAN ZOMBI-ZOMBI DI SEKITAR KUALA LUMPUR


GARA-GARA sambutan hangat drama popular The Walking Dead, Fox International Channels menghidupkan sebahagian daripada siri itu ke alam realiti melalui kemunculan zombi-zombi di sekitar kawasan bandar raya Kuala Lumpur dan Lembah Klang. Kemunculan makhluk yang berkeliaran itu telah menarik perhatian bukan sahaja dalam kalangan warga kota dan pelancong, malah menjadi hype dalam laman media sosial. Dengan rupa yang cukup mengerikan, orang ramai tetap beratur untuk bergambar bersama zombi-zombi tersebut. Semuanya sempena kedatangan bahagian kedua bagi The Walking Dead musim ketiga siri berkenaan.

Antara lokasi utama di Kuala Lumpur yang menampilkan penyamaran zombi-zombi tersebut ialah di sekitar Plaza Sungei Wang, Lot 10 dan Pavilion. Ramai warga kota ternyata terkejut pada awalnya dan kemudian amat teruja untuk bersama-sama mengambil gambar dalam gaya masing-masing.

HOT !!! VEDIO BAGI SI PEMALAS KOREK TELINGA

PADAH BILA MALAS KOREK TELINGA

Biasanya kita dengar tentang sakit telinga atau bahaya korek telinga. Tapi kali ini admin ingin berkongsi dengan satu masalah pasal telinga "Padah nyer bila si pemalas untuk korek telinga". Percaya tak sikap malasini mengundang padah yang amat bahaya terutamanya dengan pengumpulan tahi telinga "ear wax". Jom saksikan kesudahannya bagaimana cara mengeluarkan cecair telinga atau ear wax removal.
Amaran serta larangan bagi sesiapa yang agak penggeli.Memang agak geli tapi kite semua kene tahu apa padahnya. Jom saksikan 3 vedio yang admin sediakan untuk tatapan.

HOT !!! 7 RAHSIA AIR KELAPA YANG PERLU DIKETAHUI

KENALI DAN KETAHUILAH RAHSIA AIR KELAPA DALAM MENJAGA KESIHATAN TUBUH BADAN

Kelapa atau juga dikenali sebagi nyiur adalah tumbuhan saka, tempoh ekonomi adalah melebihi 25 tahun. Pokoknya boleh mencapai ketinggian 6 hingga 30 meter bergantung kepada variasi. Ia didapati di semua kawasan tropika. Keseluruhan pokok kelapa dapat dimanfaatkan kepada pelbagai guna.
 Menurut hasil analisis, dalam air Kelapa tua mengandung sekitar 91% mineral, 0,3% protein, 0,15% lemak, 7,3% karbohidrat dan 1,06% abu. Air Kelapa juga mengandung vitamin C 2,7 mg/ 100 ml. Sedangkan kandungan mineral air Kelapa terdiri atas kalium, natrium, kalsium, magnesium, tembaga, besi, dan lainnya.
Jom kita lihat apakah rahsia di sebalik buah kelapa :

HOT !! WANITA CANTIK MINUM AIR KENCING SENDIRI


NASIB WANITA CANTIK YANG MENGIDAP KANSER MINUM 5 GELAS AIR KENCING SETIAP HARI
CARRIE STEELE, 53, merupakan seorang wanita cantik yang penghidap kanser yang sanggup berbuat apa sahaja. Menurut rakannya, dia pernah melakukan beberapa perkara pelik sejak dahulu lagi tetapi kali ini gelagatnya sedikit pelik bagi manusia normal kerana bertentangan dengan norma alam. Dimana ia sanggup meminum air kencing sendiri.
Wanita pertengahan umur dari Colorado Springs, Amerika Syarikat ini bertindak meminum air kencingnya sendiri sejak empat tahun lalu. Carrie akan meminum sebanyak lima gelas air kencing sendiri setiap hari dan dia menyifatkan perbuatannya itu sebagai menenangkan.
Menurutnya, dia tidak mengalami sebarang alahan apabila pertama kali bertindak meminum air kencingnya. Carrie cuba mencabar diri kerana berasakan dia boleh melakukan perkara itu.

Thursday, 21 February 2013

BERITA TERKINI !!! TUNGGU LAKONAN BEKAS TUNANG FIZZ FAIRUZ KATA SUAMINYA

TUNGGU DRAMA SELANJUT NYA


Kuala Lumpur: “Sekarang ini, saya mahu menyaksikan permainan dia,” kata lelaki yang mendakwa suami kepada tunang Fizz Fairuz yang ingin dikenali sebagai Ramli, 40-an. Dia yang dihubungi Harian Metro semalam, bertegas bahawa Azlyn Massiela Mohd Nazar, 26, adalah isteri keduanya yang dinikahi di Selatan Thailand.

Malah, dia mengakui memiliki bukti kukuh mengatakan wanita itu isteri keduanya namun enggan menunjukkan bukti itu kerana tidak mahu memanjangkan kontroversi.

“Bukti surat nikah di Thailand ada, tapi saya enggan mendedahkan kerana keadaan semakin rumit. Saya juga sudah memberikan salinan kepada Fizz, tanya dia,” katanya.

Kata Ramli, untuk mendapatkan kepastian perkahwinan terbabit, dia meminta berjumpa ibu bapa Azlyn kerana pada awal pernikahan, mereka mengetahui status sebenar. Ini berkaitan dengan artikel pengakuan Ramli adalah suami bekas tunang Fizz Fairuz yang sah.

Wednesday, 20 February 2013

HOT !! JESLINA HASYIM TIDAK BERCERAI KERANA DATANG BULAN

HUKUM TALAK MENYELAMATKAN JESLINA HASYIM DARI DICERAI


Hukum Talak adalah haram menjatukan talak pada wanita dalam keadaan haid dan nifas. KUALA LUMPUR - Pelakon dan penyanyi Jeslina Hashim yang menyepikan diri daripada dunia hiburan selepas berkahwin dengan warga New Zealand lapan tahun lalu tiba-tiba muncul dengan isu keretakan rumah tangganya.
Bagaimanapun, proses perceraian Jeslina, 35, dengan Dion Andrew Vercoe, 40, di Mahkamah Rendah Syariah di sini semalam terbantut selepas pelakon filem Seri Dewi Malam itu memberitahu sedang didatangi haid (tidak suci).
Terdahulu, peguam syarie Muhammad Hafiz Ab. Rashid, mewakili Dion selaku plaintif memaklumkan bahawa anak guamnya sudah memfailkan perceraian secara baik mengikut Seksyen 47 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam Wilayah Persekutuan 1984.

HOT !!! BANGSA DAYAK MENGAMUK MAHU PENGGAL KEPALA TENTERA SULU


SUKU DAYAK BERGABUNG DEMI SABAH BORNEO

Pecerobohan di Lahad Datu, Suku Dayak Kalimantan telah mula berhimpun bagi menyatakan sokongan mereka kepada Sabah. Mereka menyatakan pendirian keras mengkritik tentera Malaysia yang gagal menangani isu kehadiran waris Sultan Sulu dan pengawal bersenjatanya.


Laungan Suku Dayak :

Kerana Sabah Bukan Hak Mereka…Tanah Borneo Milik Dayak ! Andai askar tidakmampumenghabiskan suluk, bagi saja kami Dayak ini kepala Bangsa Suluk itu menjadi HIASAN di rumah panjang

BERITA TERKINI !!! SAH FIZZ FAIRUZ DIANIAYA DAN PENGAKUAN SUAMI BEKAS TUNANG


PENGAKUAN SUAMI BEKAS TUNANG FIZZ FAIRUZ
Kuala Lumpur: “Jangan salahkan Fizz dalam hal ini kerana dia mangsa penganiayaan dan penipuan.“Saya cukup mengenali wanita itu kerana dia isteri yang ‘sakit’ selepas lapan bulan hilang ingatan,” kata suami kepada bekas tunangan pelakon, Fizz Fairuz, 34, yang hanya mahu dikenali sebagai Ramli (bukan nama sebenar), 40-an. Bekas tunang fizz fairus pernah bernikah di Thailand.
Itu permintaan Ramli kepada masyarakat agar tidak terus menyalahkan Fizz selepas kecewa tindakan ‘malu’ isteri keduanya yang menipu aktor terbabit sehingga mengadakan majlis pertunangan secara diam dengan pelakon itu, 10 Februari lalu.

Tuesday, 19 February 2013

BERITA TERKINI !!!! BAHAN KIMIA DISEKOLAH BOCOR


BAHAN KIMIA BOCOR MURID NYARIS ALAMI KESAN RADIOAKTIF
Sandakan: Lebih 200 pelajar dan guru nyaris mengalami kesan radioaktif apabila bahan kimia yang disimpan di makmal mengalami kebocoran di sebuah sekolah menengah di daerah ini, kelmarin.
Foto diatas menunjukkan keadaan sekolah yang mengalami kebocoran bahan kimia.

HOT !!! TARIAN HARLEM SHAKE BAKAL PENGGANTI GANGNAM STYLE

TARIAN HARLEM SHAKE BAKAL MENJADI IKUTAN SELEPAS GANGNAM STYLE

Fenomena gangnam style bukan lagi asing bagi dunia hiburan zaman sekarang. ‘Gangnam Style’ nampak tidak berakhir disitu sahaja, jika sebelum ini tarian ala-ala menaik kuda ini menjadi fenomenan dunia, kini tiba pula giliran tarian yang semakin menjadi perhatian ramai iaitu tarian yang dipanggil ‘ Tarian Harlem Shake’. Apa itu Harlem Shake?Jika dikaji sejarah terciptanya tarian Harlem Shake, ianya merupakan satu tarian yang cukup popular pada tahun 80an di sebuah kawasan bernama Harlem di New York dan sering digunakan dalam video muzik.Di sini akan menceritakan apa itu Tarian Harlem Shake dan disertakan beberapa Video Tarian Harlem Shake.


Tarian ini nampak lebih mudah tidak seperti Gangnam Style yang sedikit rumit untuk dilakukan. Anda hanya perlu menggoyangkan bahu, pinggang dan tangan anda dengan pantas untuk melakukan Harlem Shake.Ianya dimulakan oleh seorang penari dan kemudian diikuti oleh penari-penari lain yang menari dengan gaya yang sama.

Monday, 18 February 2013

HOT !!! MAXI DRESS BAGI WANITA CANTIK DAN ANGGUN 2013


DESIGN TERBAEK (MAXI DRESS) UNTUK WANITA KELIHATAN LEBIH ANGGUN DAN BERGAYA

Menjadikan anda lebih berkeyakinan dan keterampilan yang menarik....
Menjual serta memyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke anda.....
Terdapat 3 jenis maxi dress yang kami ketengahkan untuk anda kelihatan anggun dalam fashion 2013...

1. Maxi Collar - code 0065 (classic)
2. Maxi Elegant - code 6965
3. Louise Pallazo Long Sleeves Jumpsuits - code 7231

Hanya RM 65. 00 Sepasang
Tiada Wang Pos Dikenakan

Segala foto serta rekaaan pakaian boleh dilihat pada lampiran foto di bawah...

Berminat : 0132554204 - NOR- / http://cikgunurs.blogspot.com/

1. Maxi Collar - code 0065 (classic)   

HOT !!! BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA (BB1M) TAHUN 2013


Makluman Pemberian Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M) Tahun 2013

Disini admin menyediakan beberapa langkah yang perlu diambil bagi sesiapa yang ingin memohon BB1M 2013 seperti Garis Panduan Pemberian Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) Tahun 2013,Tatacara Pengagihan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) di Institusi, Makluman Pengagihan Baucar Buku Bagi IPTS di Malaysia.Semua link mengenai BB1M ini boleh dilihat di bawah artikel ini....INGAT !!! WASPADA PADA AGEN

HOT !!! 5 WANITA CANTIK DIGELAR PENJAHAT PALING KEJAM

5 WANITA CANTIK PALING JAHAT DI DUNIA


Kebiasaanya perkataan jahat atau penjahat sinonim pada watak lelaki. Tapi kali ini pelik bila gelaran ini di beri kepada 5 orang wanita cantik. Dimana wanita cantik ini digelar penjahat paling kejam di dunia. kalau di fikirkan dan dilihat dari paras rupa, memang tidak logik dan di terima akal. Tetapi inilah gelaran yang di beri kepada wanita cantik malah wanita seksi ini. Jom kenali wanita cantik lagi seksi yang digelar "penjahat paling kejam". Senaraikan 5 orang wanita cantik yang pernah menggegarkan dunia dengan kesalahan yang telah mereka lakukan.

1. Tao Jing (Sindiket Dadah)


Gadis yang berumur 20 tahun berasal daripada Yunnan, China. Suatu ketika dahulu menjadi pesalah hukuman mati termuda mengikut sejarah pengadilan di China. Dia yang telah ditangkap pada tahun 1991, sedang membawa dadah dalam beg plastik dengan satu jumlah yang besar. Katanya dia ditipu dan menjadi keldai dadah, mangsa kepada teman lelakinya.

Wanita Cantik Seksi Bogel Hot Telanjang Sexs Tetek

Wanita cantik minum air kencing, wanita cantik penjahat paling kejam didunia, wanita kencing dalam lif, posisi teknik bersetubuh dan cara nya, 7 kerugian jadi perempuan cantik, mengetahui mahkota wanita telah diusik atau tidak, 5 tubuh wanita yang meransang orgasme, ketahui seks wanita rendah berbanding wanita tinggi. Rahsia luar biasa di ranjang, wanita bogel, tetek, nenen, payu dara, melancap, berbogel dan wanita hot.


Jom baca himpunan entry wanita cantik yang dikumpul sepertidi bawah :

BERITA TERKINI !!!! BANJIR DI PUCHONG SELANGOR

BANJIR MELANDA PUCHONG SELANGOR - IOI MALL


Beberapa gambar keadaan semasa di Puchong akibat hujan lebat yang turun sehingga menyebabkan banjir..Hujan lebat sejak jam 4 petang tadi menyebabkan banjir kilat disekitar Puchong mengakibatkan kenderaan terperangkap di Lebuhraya Damansara Puchong berhadapan pusat membeli belah, IOI Mall..Sunday, 17 February 2013

HOT !!! ASTEROID LEBIH BESAR AKAN JATUH


ASTEROID LEBIH BESAR BAKAL JATUH

Sebutir asteroid terbang 27,600 kilometer dari Bumi hanya beberapa jam selepas sebuah meteorit terhempas di Pergunungan Ural di Chelyabinsk, kelmarin. Saintis berkata, ia adalah asteroid besar pertama mencatat jarak terbang paling hampir dengan Bumi. Malah lebih besar daripada meteor  (tahi bintang) atau asteroid 2012 da14  yang meletup seperti bom atom di Russia boleh jatuh dari langit bila-bila masa saja.
Saintis dan Agensi Angkasa Lepas Kebangsaan (Nasa) AS bertegas, meteorit itu tidak ada kena mengena dengan asteroid berkenaan kerana kedua-duanya terbang dalam arah bertentangan.


HOT !!! PENGAKUAN SALLY SETELAH DIJANGKITI HIV

DAH KENA HIV SESAL TIDAK SUDAH


Kuala Lumpur: Usia mereka baru 12 dan 13 tahun dan masih bersekolah, tetapi kesucian diri diragut teman lelaki ekspres yang dikenali menerusi laman sosial popular, Facebook (FB).
Semuanya berlaku kerana perasaan ingin mencuba ilmu asmara yang diperoleh menerusi Internet dan FB dianggap jalan pintas untuk mendapat seberapa ramai kenalan lelaki dalam tempoh singkat tanpa pengetahuan ibu bapa. Akhirnya aku dijangkiti HIV.

Terpesona dengan pendapatan antara RM18,000 hingga RM20,000 sebulan hasil kegiatan sumbang bersama lelaki hidung belang tanpa mengira umur atau keturunan termasuk pelancong asing, Sally dan Tina menggunakan gambar seksi untuk menggoda kenalan FB.

Bagaimanapun, seronok hanya sekejap tetapi derita berpanjangan. Kini mereka yang menginjak usia 17 tahun menyesal tak sudah kerana kesilapan silam pada usia masih mentah.

Saturday, 16 February 2013

HOT !!!! AMARAN ASTEROID LEBIH BESAR AKAN JATUH

ASTEROID LEBIH BESAR BAKAL JATUH 
Sebutir asteroid terbang 27,600 kilometer dari Bumi hanya beberapa jam selepas sebuah meteorit terhempas di Pergunungan Ural di Chelyabinsk, kelmarin. Saintis berkata, ia adalah asteroid besar pertama mencatat jarak terbang paling hampir dengan Bumi. Malah lebih besar daripada meteor  (tahi bintang) atau asteroid 2012 da14  yang meletup seperti bom atom di Russia boleh jatuh dari langit bila-bila masa saja.
Saintis dan Agensi Angkasa Lepas Kebangsaan (Nasa) AS bertegas, meteorit itu tidak ada kena mengena dengan asteroid berkenaan kerana kedua-duanya terbang dalam arah bertentangan.

Asteroid adalah objek yang lebih besar berbanding meteor (tahi bintang) dan mengujakan peminat astronomi di Australia yang menyaksikan ia berlalu tanpa membahayakan Bumi. Dikenali sebagai Asteroid 2012 DA14, objek itu berada lebih hampir berbanding kebanyakan satelit komunikasi dan cuaca di angkasa.

HOT !!! KISAH KENAPA PM BALIK AWAL SEMASA GANGNAM STYLE


PM NAJIB BALIK AWAL SEBAB PSY DI ANCAM ????
Perai: Kawalan ketat dan langkah keselamatan terpaksa diambil polis selepas menerima maklumat mengenai ancaman terhadap bintang popular Korea Selatan, Psy yang dikenali di seluruh dunia dengan lagunya, Oppa Gangnam Style ketika kunjungannya ke negeri ini pada Isnin dan Selasa lalu. Oleh yang demikian,  Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak diminta meninggalkan pentas lebih awal selepas acara menggaul yee sang di majlis rumah terbuka itu.

Thursday, 14 February 2013

HOT !!! DETAIL 10 KELAB BOLA SEPAK TERKAYA DIDUNIA

ANTARA KELAB BOLA SEPAK TERKAYA DIDUNIA


Jom kita mengetahui detail kelab-kelab bola kesayangan kita...Selain mengenali kelab kesayangan kita...admin ingin berkongsi mengenai 10 kelab bola sepak terkaya di dunia....
REAL MADRID
Kelab: Real Madrid Club de Futbol 
Gelaran: Los Blancos (The Whites), Los Merengues (The Merengues) 
Negara: Spain
Ditubuhkan Pada: 6 Mac 1902 (108 Tahun) 
Stadium: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid (80354 capacity)
Pemilik Kelab: Alfredo Di Stéfano & Florentino Pérez 
Pengurus: Jose Mourinho 
Liga: La Liga 
Aset: $438.6 Euro 

Tuesday, 12 February 2013

HOT !!!! MALAM PERTAMA DI ALAM KUBUR


MALAM PERTAMA DI ALAM KUBUR

Kubur adalah perhentian pertama setelah seorang hamba itu meninggal dunia dan kemudian tempatkan di alam arwah sehingga hari kiamat. Di sinilah penentuan kebahagiaan kecelakaan yang abadi. Disini admin ada berkongsi cerita mengenai malam (hari) pertama di alam kubur. Dimana kubur merupakan lubangneraka bagi yang tidak beriman manakala yang beriman akan mendapat rahmat Allah.
Hadis Abi Sa...id mengatakan
Nabi Sallallahu 'alaihi Wasallam bersabda yang bermaksud:

Monday, 11 February 2013

HOT !!!!! APA ITU BERBAIK SANGKA SERTA BURUK SANGKA


BERBAIK SANGKA ATAU BERBURUK SANGKA...FIKIRKAN LAH

Maksud Husnuzon adalah berbaik sangka kepada orang lain, ini adalah perbuatan yang dituntut dalam Islam, kerana berbaik sangka ini lebih baik dan dapat mengelakkan dari menuduh orang lain berbuat jahat. Kata Saidina Umar bin Al-Khattab ra :

“Jangan kamu membuat sangkaan terhadap satu kalimah yang keluar daripada seorang saudara mukminmu kecuali kebaikan selagi kamu masih ada cara untuk meletakkannya di tempat yang baik”.

Orang yang berburuk sangka seolah memfitnah orang, kerana buruk sangkanya tidak mempunya bukti yang kukuh, ini dikuatiri terjadinya fitnah, kerana Islam sangat melarang umatnya memfitnah orang lain. Firman Allah yang bermaksud :

“Dan janganlah Engkau mengikut apa Yang Engkau tidak mempunyai pengetahuan mengenainya; Sesungguhnya pendengaran dan penglihatan serta hati, semua anggota-anggota itu tetap akan ditanya (di akhirat) tentang apa Yang dilakukannya.”(Al-Isra : 36)

HOT !!! KESAN SIKAP BURUK SANGKA

5 KESAN BURUK SANGKA

Buruk sangka merupakan satu masalah bg sesetengah individu. ia termasuklah dalam hubungan ataupun sikap yang ada dlm diri seseorang.
Kita selalu menyangka bahawa kasih sayang sesama manusia hanya akan lahir apabila mereka saling mengenali dan mempunyai tautan hati. Kita lupa bahawa sebagai makhluk Allah SWT yang bergelar manusia, kita sebenarnya berkasih sayang apabila mempunyai sifat belas kasihan dan saling melindungi antara satu sama lain.

Sayang sekali sekiranya kita tidak mampu berkasih sayang dan saling mengingatkan antara satu sama lain, apatah lagi sekiranya berkongsi akidah yang sama. Tanpa kasih sayang, kita akan selalu berprasangka buruk terhadap orang lain, sedangkan sebagai umat Rasulullah SAW, kita sepatutnya saling melindungi dan memperbetulkan kesilapan masing-masing dengan penuh hemah dan adab.


Jom kenali kesan-kesan dari sikap buruk sangka :

1. Hati kita akan dipenuhi kebencian, dendam dan titik-titik hitam yang susah nak dibersihkan.

Bila kita selalu melemparkan kritikan-kritikan negatif pada orang lain pada situasi, perkara atau benda, kita sebenarnya melatih diri untuk berakhlak buruk. Pada kita, itu normal. Pada orang lain, itu tidak nampak normal. Menyusahkan.

Bila kita berakhlak buruk  kawan-kawan akan menjauh, ahli keluarga tak suka, adik-beradik kurang senang tiap kali kita ada.

Wednesday, 6 February 2013

HOT !!! MALAM PERTAMA YANG PANAS


Benarkah Lelaki Selamat Dari Azab Neraka..?

Kalau dilihat secara renungan makrifat, terdapat satu hadis Nabi Muhammad Sallallahu ‘Alaihi Wasallam yang menceritakan pengalaman baginda bertemu Allah SWT di Sidratul Muntaha malam Israk Mikraj, di mana Allah SWT telah memperlihatkan kepadanya keadaan wanita yang kebanyakan mereka dihumban dalam api neraka lantaran beberapa kesalahan semasa berada di dunia.Namun ia bukan bermakna bahawa orang lelaki terselamat daripada panas api neraka dan dimasukkan dalam syurga Allah yang penuh dengan pelbagai nikmat yang luar biasa, yang terkadang tidak tergambar oleh akal fikiran manusia semasa hidup di dunia.

HOT !!! 7 GOLONGAN DIJAMIN MASUK SYURGA

GOLONGAN YANG DIJAMIN MASUK SYURGA


Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda: ” Tujuh orang yang akan dilindungi Allah dalam naungan-Nya yaitu: Imam (pemimpin) yang adil; pemuda yang tumbuh dewasa dalam beribadah pada Allah; orang yang hatinya selalu terikat pada masjid; dua orang yang saling mencintai karena Allah, berkumpul karena Allah dan berpisah karena Allah pula; seorang lelaki yang dirayu oleh seorang wanita yang mempunyai kedudukan dan kecantikan tetapi ia menolaknya seraya berkata ‘Aku takut kepada Allah’; orang yang bersedekah sehingga tangan kirinya tidak mengetahui apa yang diperbuat oleh tangan kanannya; dan seorang yang berdzikir kepada Allah sendirian lalu menitikkan airmatanya.” (HR. Bukhari Muslim)Jom kenali ciri2 yang di jamin masuk syurga

Tuesday, 5 February 2013

HOT !!! APA SALAHNYA E-CIGARETTE PADA KERAJAAN


E-CIGARETTE TELAH MENGURANGKAN CUKAI KERAJAAN

E-CIGARETTE atau  berjaya mengurangkan cukai rokok di negara barat. Malah kajian telah dibuat dan mendapati tiada lagi kesan buruk E-CIGARETTE. Ia amat ketara berbanding rokok yang dijual. Senang kate sape isap E-CIGARETTE tidak menyumbang cukai kt kerajaan. Rokok elektronik mampu dan Berjaya mengurangkan ramai perokok tegur kurang menghisap rokok seperti admin…kakakakakak…tidak kira la apa org nak panggil…rokok bateri, rokok vapor mahupon rokok elektrik.


Nie admin nk kongsi cerite n pendapat admin kat semua…klu yg boleh terima dipersilakan..klu tk jdkan sebagai pengetahuan.Tidak sampai setahun pun rokok elektronik ini dijual/digunakan, kerajaan dah pening kepala dan nak ambil tindakan kepada penjual dan penghisap rokok elektronik. baca petikan di bawah

Saturday, 2 February 2013

HOT !!! TARIK BALIK SAMAN AES DAN PULANGKAN DENDA KATA BEKAS PEGUAM NEGARA


TARIK BALIK SAMAN AES DAN PULANGKAN DENDA KATA BEKAS PEGUAM NEGARA KEPADA GANI PATAIL
KUALA LUMPUR, 1 Feb — Pejabat Peguam Negara seharusnya menarik kembali semua saman Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) dan memulangkan semula wang saman dibayar oleh pesalah trafik yang didenda kerana sistem diswastakan itu terbukti tidak befungsi dengan baik, kata Tan Sri Abu Talib Othman memberikan pandangannya berhubung topik panas itu menjelang Pilihan Raya 2013.
Pernah berkhidmat sebagai Peguam Negara selama 13 tahun, beliau yang sekarang seorang penjawat awam bersara menggambarkan sistem penguatkuasaan trafik diswastakan yang dilancarkan September lepas sebagai satu kes jelas kerajaan bersikap sambil lewa tanpa rasa hormat kepada kedaulatan undang-undang atau hak asas rakyat.

Friday, 1 February 2013

HOT !!!!! GAYA MAXI DRESS UNTUK WANITA ANGGUN

DESIGN TERBAEK (MAXI DRESS) UNTUK WANITA KELIHATAN LEBIH ANGGUN DAN BERGAYA

Menjadikan anda lebih berkeyakinan dan keterampilan yang menarik....
Menjual serta memyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke anda.....
Terdapat 3 jenis maxi dress yang kami ketengahkan untuk anda kelihatan anggun...

1. Maxi Collar - code 0065 (classic)
2. Maxi Elegant - code 6965
3. Louise Pallazo Long Sleeves Jumpsuits - code 7231

Hanya RM 65. 00 Sepasang
Tiada Wang Pos Dikenakan

Segala foto serta rekaaan pakaian boleh dilihat pada lampiran foto di bawah...

Berminat : 0132554204 - NOR- / http://cikgunurs.blogspot.com/

1. Maxi Collar - code 0065 (classic)