Thursday, 31 January 2013

HOT !!! ISU NAJIB RAZAK DAN ROZITA CHE WAN

ISU PERCINTAAN NAJIB RAZAK DAN ROZITA CHE WAN


"Kami sama-sama suka dan Rozita membalas cinta saya.."Najib Razak". Begitulah ayat yang terpampang pada sehelai muka surat dalam Akhbar Harian Metro ahad bertarikh 27/1/13 hingga tersebar di facebook...Apa sebenarnya kontroversi yang baru dikaitkan antara artis Rozita Che Wan dan Najib Razak selepas pelakon seksi itu dikaitkan dengan isu kantoi berbogel...


Monday, 28 January 2013

HOT !!!! SUMPTIOUS EROTICA VIVIAN DAN ALVIN BUAT HAL LAGI


TIDAK PUAS DENGAN ADEGAN SEKS...KINI LAIN PLAK JADI NYER

Sebelum kite bercerita mengenai kelakuan selanjutnya...sebelom itu, jom kita singkap kembali aksi lucah Sumptuous Erotica Blog Vivian Lee dan Elvin Tan. Bagi kami, gambar di blog ini adalah karya seni. Kami adalah orang-orang yang berfikiran terbuka dan hanya ingin berkongsi dengan dunia. Kami mahu mereka melihat berapa cantiknya ia.

”KAMI AKAN TERUS BERSAMA DENGAN MELAKUKAN BANYAK HUBUNGAN SEKS SERTA MEREKODNYA”Ini lain plak jadinyer apabila Alvin Tan dan Vivian Lee telah memuat-naik beberapa klip video ‘talk show’ mengenai pandangan mereka tentang- tentang apalagi – SEGALA-GALANYA TENTANG SEKS! Kali ini mereka siap jalankan temubual dengan orang ramai tentang ‘benda itu’. Cuba baca n beri ulasan anda ;

Wednesday, 23 January 2013

HOT !!! Borang Permohonan BL1M Bantuan Lesen 1Malaysia Online


BL1M BORANG PERMOHONAN ONLINE 2013

BL1M (BANTUAN LESEN 1 MALAYSIA) diilhamkan oleh SHEB (Sekretariat Hal Ehwal Bandar) pada awal tahun 2012 dan telah memulakan program perintisnya pada 6hb April 2012 dan tamat pada 6hb September 2012 di PEKAN PAHANG bersama KELAB KAWAN. Permohonan boleh dilakukan secara online – Borang Permohanan BL1M Online 2013. Selain itu, terdapat beberapa syarat yang dikenakan bagi pemohon yang ingin memohon (seperti lampiran dibawah). Bagi memudahkan, admin menyediakan perkhidmatan link untuk borang permohonan, syarat-syarat permohonan serta daftar online.


Tuesday, 22 January 2013

HOT !!! INI LAH BANDAR-BANDAR MAKSIAT DI DUNIA


JOM KENALI BANDAR MAKSIAT YANG TERKENAL DIDUNIA

Manusia selalu menceritakan mengenai Negara paling selamat, Negara paling aman, negara paling besar, paling kaya dan paling miskin. Pernah tk kite fikir mengenai 10 Bandar Penuh Dosa Terkenal di Dunia. Dosa adalah hasil perbuatan jahat manusia. Lupakah kite bahawa manusia diturunkan sebagai khalifah dimuka bumi. Ini semua terjadi akibat daripada diri sendiri selain daripada keinginannya yang jahat karena telah termotivasi oleh dorongan hawa nafsu dari dari bisikan syaitan. Contohnyer ada yang dikenali dengan gelaran “sexs party management”.


Jangan lupa baca yang bawah sekali…merupakan Bandar yang anda mungkin tidak percaya atau sudah ketahui.

HOT !!!! TUN DR SITI HASMAH BERTUDUNG - AMIN-

AMIN...SATU PERUBAHAN KE SATU PERUBAHAN...SEMOGA DIBERKATI ALLAH

Maaf ye pada sape yang tersinggung...nie bukan gosip o berbaur politik...Ingin menunjukkan perubahan oleh beliau2 yang kite sanjung...secara tidak langsung mencari role model kite serta anak bangsa semua.....Pemimpin adalah role model masyarakat...betul tk? Nie gambar Tun Mahatdir bersama Tun Siti Hasmah....Sunday, 20 January 2013

HOT !!! BAYI DALAM KANDUNGAN IBU


Perkembangan Bayi Dalam Kandungan Ibu


Kini setelah anda mendapat berita gembira yang anda sedang hamil, tentu ada banyak perkara yang anda ingin tahu mengenai proses terjadinya bayi anda. Oleh yang demikian, admin ingin berkongsi serba sedikit mengenai apa yang berlaku dalam perot ibu seperti perkembangan bayi dalam kandungan ibu dari proses persenyawaan, bulan pertama-1, bulan kedua-2, bulan ketiga-3, bulan keempat-4, bulan kelima-5, bulan keenam-6, bulan ketujuh-7, bulan kelapan-8 dan bulan kesembilan-9. Di bawah artikel ini admin ada sertakan tanda untuk mengesan jantina bayi. Bagi mengetahui perkembangan dalam minggu, maaf admin tidak arif.Setiap wanita hamil pasti ingin tahu bagaimanakah perkembangan bayi mereka ketika ini. Proses seperti berikut:

HOT !!!! TOP 10 SIGNS OF PREGNANCY


Top 10 signs of pregnancy


If you're extremely tuned in to your body's rhythms, you may begin to suspect you're pregnant soon after conception. But most women won't experience any early pregnancy symptoms until the fertilised egg attaches itself to the uterine wall, several days after conception. Others may notice no signs of pregnancy for weeks and begin to wonder "Am I pregnant?" only when they miss a period. Below is a list of some of the first signs of impending motherhood. You may experience all, some, or none of these symptoms of pregnancy: 

Saturday, 19 January 2013

HOT !!! Cerita Hantu UiTM Lendu Dan Gambar Hantu Yang Katakan Mengganggu


CERITA SEMASA SERTA GAMBAR HANTU YANG DIKATAKAN MENGGANGU


Kecoh tentang gambarcerita hantu sehinggakan ada pelajar-pelajar yang dikatakan histeria dirasuk hantu di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Lendu, Melaka yang semakin tersebar di laman-laman sesawang Facebook, forum, blog selain trending cerita hantu uitm Lendu di Twitter malam tadi..Situasi cemas berkenaan cerita hantu yang merasuk para pelajar di Uitm Lendu ini membangkitkan rasa bimbang kepada pelajar-pelajar universiti terbabit.. Pada akhir pembacaan ini, admin ada sertakan gambar yang dikatakan makhluk atau hantu yang mengacau di Uitm Lendu (Gambar Hantu Uitm Lendu)

1.      Cerita hantu di Uitm Lendu

2.      Gambar hantu Uitm Lendu


Kejadian histeria yang membabitkan pelajar-pelajar yang sedang menuntut di Uitm Lendu, kampus Melaka ini mula mendapat perhatian orang ramai setelah cerita mengenainya tersebar di internet..Kejadian pelajar histeria dirasuk hantu tersebut dikatakan memaksa Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) mengadakan majlis bacaan Yassin di Universiti tersebut..

Beberapa Cerita Hantu Di UITM Lendu Melaka Yang Diceritakan Oleh Pelajar UITM Lendu Sendiri:

Thursday, 17 January 2013

HOT !! JOM KENALI CIRI-CIRI SYIAH

15 CIRI SYIAH DI MALAYSIA & INDONESIA


Penganut Syiah di Malaysia atau di Indonesia selalu bersembunyi dalam segala hal, terutama mereka mendakwa bahawa Syiah merupakan bahagian mazhab dalam Islam. Padahal sebenarnya tidak. Dalam istilah Syiah, hal itu disebut “Taqiyah”. Namun sebenarnya ada beberapa yang boleh kita perhatikan dari penganut Syiah dari 15 ciri-cirinya yang berikut ini:
1) Mengenakan songkok hitam dengan bentuk tertentu. Tidak seperti songkok yang dikenali umumnya songkok mereka seperti songkok orang arab hanya saja warnanya hitam.
2) Tidak solat Jumaat. Meskipun solat Jumaat bersama jamaah, tetapi dia langsung berdiri setelah imam mengucapkan salam. Orang-orang akan menyangka dia mengerjakan solat sunat, padahal dia menyempurnakan solat Zuhur empat rakaat, kerana pengikut Syiah tidak meyakini kesahihan solat Jumaat kecuali bersama Imam yang ma’sum atau wakilnya.

Wednesday, 16 January 2013

HOT !!! NICK DENTON AND THE OBSERVER'S FAVOURITE BLOGS


JOM KENALI NICK DENTON 

Nick Denton goes on the record about porn, pageviews and blogging - plus 50 of the best blogs to get your teeth into

It's not often that arch-snark Nick Denton, who heads up the much-maligned and much-read Gawker Media blog network, talks in public.
In many ways, Gawker and its brethren are the epitome of a certain kind of blogging - fast, furious, scurrilous, bitchy and unashamed. But for all the time his team of rumour-mongers spend airing out other people's dirty laundry, Denton himself generally remains aloof.

HOT !!!! MAXI DRESS BAGI WANITA ANGGUN

MAXI DRESS 2013 BAGI KETERAMPILAN LEBIH BERGAYA

Menjual serta memyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke anda.....
Terdapat 3 jenis maxi dress yang kami ketengahkan untuk anda kelihatan anggun...


Tuesday, 15 January 2013

HOT !!!! MATI TERTIBUS KELAPA SAWIT

AJAL TIDAK BERBAU....
HULU TERENGGANU: Tiga pekerja kilang sawit di Felcra Bukit Kepah, di sini, maut manakala empat rakan mereka cedera, termasuk seorang kritikal selepas mesin pengukus buah sawit meletup, dalam kejadian kira-kira 7.50 petang semalam.
Mangsa yang terbunuh adalah penyelia kilang berkenaan, Azmi Abdullah, 47, dari Kampung Padang Tengir, Manir, Kuala Terengganu, manakala dua lagi adalah pekerja warga Nepal. 
Kedua-dua pekerja warga Nepal berkenaan dikenali sebagai Pramod Kumar Ray, 30, dan Sanjib Kumar Pasman, 26. 


HOTT !!! DEAN'S BLUE HOLE


AT $24 MILLION, DEAN'S BLUE HOLE GIVES NEW MEANING TO 'MONEY PIT'

Holes aren't usually presented as a positive attribute in listings, yet without one, Blue Hole Bay, a 180-acre Bahamanian property listed for $24 million, would be just like any other stunning white-sand beach available for private ownership. In this "remotest part of the Bahamas," as Bob Simon of "60 Minutes" described it in a segment Sunday night, "you'll have trouble finding it on any tourist map today."


HOT !!!! PERKAHWINAN BERSENJATA


PELIK TAPI INILAH HAKIKAT PERMINTAAN PERKAHWINAN
Washington: Pasangan di Amerika Syarikat sering memilih untuk meraikan majlis perkahwinan mereka dengan melepaskan tembakan senjata api pilihan masing-masing.
Dalam senario yang pelik, mereka juga bergambar dengan senjata api pada hari istimewa itu dengan melangsungkan perkahwinan mereka di kedai senjata api, The Gun Store di Las Vegas.

‘Perkahwinan bersenjata’ masih terbukti popular walaupun kejadian pembunuhan beramai-ramai di Sekolah Rendak Sandy Hook bulan lalu mencetuskan perdebatan hangat mengenai dasar kawalan senjata api di Amerika Syarikat.

Wednesday, 9 January 2013

HOT !!!! HOW POWERFUL WORDPRESS CAN BE


10 INCREDIBLE BLOGS THAT SHOW HOW POWERFUL WORDPRESS CAN BE

News and Entertainment Blogs

Business and Education Blogs


Did you know that many of the websites and blogs you visit every day are powered by the free WordPress application? Over the years, WordPress has grown from a great blogging tool to an amazing content management system (CMS) and some of the biggest brands in the world are using WordPress to represent themselves on the web.WordPress is flexible, easy to use, and customizable so it’s no wonder it’s such a widely used web platform. Here are 10 incredible WordPress blogs that represent a variety of organizations, businesses and brands. Use these examples for creative ideas and inspiration for your own corporate blog.

Tuesday, 8 January 2013

HOT !!!! MALAYSIA DI TAWAN DALAM SENYAP


PUSAT KUSTA DITAKLUK OLEH WARGA ASING DAN TIDAK UBAH SEPERTI LADANG PERTANIAN

Sungai Buloh: Kedudukannya yang agak tersorok biarpun terletak berhampiran ibu negara, menyebabkan tidak ramai menyedari Pusat Kawalan Kusta Negara (PKKN) di sini, kini ‘ditakluk’ pekerja asing.
Tinjauan Harian Metro hasil maklumat diperoleh mendapati tidak kurang 50 rumah yang dulunya didiami pesakit kusta kini menjadi tempat tinggal pendatang warga Indonesia terbabit hingga kawasan itu bertukar menjadi perkampungan mereka. 

HOT !!!! WONG PELAGUS O WONG PELAGUS

JERAM YANG BANYAK MERAGUT NYAWA DI SARAWAK

Nak kongsi cerite dari pengalaman admin sendiri (orang semenanjung) serta masyarakat setempat mengenai Wong Pelagus....mengambil masa dalam 7-9 dari Sibu ke Belaga....

Wong Pelagus merupakan satu ancaman terutamanya masyarakat di Sarawak khususnya bagi masyarakat Belaga/Kapit....

Maaf admin hanya dapat memberi perihal keadaan semasa melalui vedio yang diupload dr youtube.....coz masa nie admin duk dalam feri n takot tuk keluar....mana tk nyer...macam2 cerite yang didengar dari penduduk kg...tambah pula dengan jumlah kematian yang banyak di kawasan ini....


Lihat la berapa bahaya tuk melintasi jeram ini...tp ia satu pengalam yang indah...
Ok admin nak berkongsi n anda nilai kan sendiri keadaan Wong Pelagus......
Jom lihat vedio2 yang telah dirakamkan semua yang pernah melalui kawasan ini...

Monday, 7 January 2013

PEMBONGKARAN !!!!! WANITA O WANITA


Apa Terjadi Kepada Vagina Wanita Ketika Hendak Melakukan Hubungan Seks

Sebagai wanita, anda perlu tahu apa yang berlaku pada diri anda apabila anda berada dalam mood untuk lakukan hubungan seks. Ini kerana ia boleh membantu anda untuk menyesuaikan diri dengan keadaan semasa yang seterusnya akan membebaskan fikiran anda dari rasa gelabah, terkejut dan sebagainya.

HOT !!!! SEMAKAN BR1M 2.0 ONLINE 2013

ADAKAH ANDA LAYAK...JOM SEMAK KEPUTUSAN BR1M 2.0 2013

Bantuan rakyat 1 Malaysia....Rakyat Di dahulukan !!!!!
BR1M 2.0 2013Bagi menyemak keputusan BR1M 2.0 ONLINE....sila klik link dibawah :

HOT !!! ANTARA TELEFON ROSAK DAN HATI ROSAK

CUBA RENUNGKAN SEMULA!!!! MANA YANG PENTING


KALAU telefon bimbit kita rosak, secepat kilat kita pergi baiki. Maklumlah penting sangat untuk berkomunikasi. Kalau rosak siang tak tunggu malam, kalau rosaknya waktu malam tak sempat siang cuba hendak baiki juga.

Dalam banyak perkara penting, kita lupa perkara yang tersangat penting dalam hidup kita iaitu hati. Kita lupa nak jaga dan pimpin hati. Hati di sini ialah hati rohani, iaitu ‘al-qalb’. Hati qalbu iaitu hati nurani tempat letaknya iman dan Islam. Sunday, 6 January 2013

HOT !!!! HINDARI 70 DOSA BESAR

DI ANTARA JENIS-JENIS DOSA


MEREKA yang melakukan dosa adalah seorang yang menjadi teladan. Rasulullah bersabda yang bermaksud: “Sesiapa yang memberi contoh di dalam Islam dengan contoh yang jelik, dia akan mendapat dosanya dan dosa orang yang mengikutinya selepas dia tanpa dikurangi dosa itu sedikitpun.

Pada kali ini, penulis mengambil beberapa pandangan ulama berkenaan dosa besar dengan harapan kita semua dapat menjauhkan diri daripada dosa. Dosa besar adalah perlakuan salah yang dijelaskan hukuman, dilaknat serta akibat yang disebut secara jelas dalam al-Quran dan sunah Nabi Muhammad. HOT !!!! PERMOHONAN BR1M 2.0 ONLINE


MASIH BELOM TERLAMBAT UNTUK MENDAPAT BR1M 2.0 ONLINE

Bagi yang belom memohon...anda dialukan memohon dengan segara selagi stok masih ada...kakakakka...ingat masih belom terlambat untuk memohon BR1M 2.0.....Cara, panduan serta borang BR1M 2.0 Online disediakan bagi memudahkan urusan anda....

Ingat boleh dilakukan secara online sambil memblogkan diri anda...

Friday, 4 January 2013

HOT!!!! MALAYSIA DI LANDA TSUNAMI LUMPUR

TSUNAMI LUMPUR MELANDA SUBANG JAYA

SUBANG JAYA: “Ketika memandu kereta, tiba-tiba saya melihat tanah lumpur seperti ombak tsunami datang dari bukit berhampiran dan menimbus kereta saya. Beberapa saat kemudian, satu lagi runtuhan berlaku dan tanahnya menghala ke arah kereta saya.Thursday, 3 January 2013

PEMBONGKARAN !!!! KENAPA ISRAEL MEMBUNUH KANAK-KANAK PALESTINE

SEBAB ISRAEL MEMBUNUH KANAK PALSTINE


Perang antara Israel-Palestin tidaka akan ada noktahnya. Entah sampai bila Israel akan melakukan pembunuhan terhadap warga Palestin. Dari sekian ribu mangsa korban keganasan perang Israel 75% dari mereka adalah kanak-kanak dan wanita.
Banyak dari kita yang mempersoalkan kenapa Israel sanggup meragut nyawa anak-anak Palestin? Ada yang kata memang tabiat Israel yang kejam dan biadab, ada juga yang berkataIsrael takut akan pertumbuhan kanak-kanak Palestin. Mungkin pendapat yang kedua ada benarnya dan masuk akal juga. Inilah sebeb mengapa Israel menjadikan kanak-kanak Palestin sasaran operasi mereka selain kumpulan Hamas.
Salah satu pimpinan Hamas, Ismali Haniya berkata kanak-kanak yang sudah hafal 30 juz Al-Quran ini sesungguhnya menjadi sumber ketakutan Zionis Yahudi.

Wednesday, 2 January 2013

HOT !!! KAMU ISLAM ??? BENDE NIE MESTI KENE TAU


(ISLAM) NIAT & CARA MANDI WAJIB / JUNUB YANG SAH

 

Cara mandi wajib yang sah masih sering menjadi persoalan di kalangan umat Islam antaranya, remaja yang baru baligh, perempuan yang datang haid, lelaki yang keluar air mani, wanita yang keluar darah nifas, suami isteri yang bersetubuh (jimak) dan sebagainya.

 

Sini saya akan ceritakan beberapa perkara mengenai mandi wajib :

 

Sebab anda perlu Mandi Wajib

Rukun Mandi Wajib

Jenis Niat Mandi Wajib

Sunat Ketika Mandi Wajib

Cara-cara Mandi Wajib


Maklumat detail baca dibawah :

HOT !!! KEHIDUPAN MEWAH BERGELAR 'TOKAN'

JADI 'TOKAN' ROKOK, GANJA TAPI TIDAK BAHAGIA


Bijak berniaga tapi digunakan pada jalan salah – itulah yang dapat disimpulkan daripada kisah dikongsi Deen (bukan nama sebenar) pada penulis. Di sebalik kejayaannya bergelar usahawan pada hari ini, rupa-rupanya dia mempunyai kisah silam yang menarik untuk dikongsikan.
“Dari kecil saya memang minat berniaga. Waktu darjah satu lagi saya selalu ambil alat tulis kakak lalu jual di kelas.

“Otak saya sentiasa ligat berfikir macam mana nak beranakkan duit. Mungkin sebab terbiasa tengok mak buat kira-kira perbelanjaan keluarga depan mata kot,” ujar anak bongsu daripada tiga beradik ini.

Tuesday, 1 January 2013

HOT !!! MUSLIM TAAT BAKAL PENYERANG ARSENAL


Bakal penyerang Arsenal: “Assalamualaikum”


Penyerang Newcastle United yang bakal berhijrah ke Arsenal pada awal Januari ini, Demba Ba dikenali sebagai pemain bola sepak Muslim yang taat. Selain dikenali seorang yang taat menjalani ibadah, Ba tidak segan menyokong perjuangan kemerdekaan Palestin dari penjajahan Israel.
Namun satu yang tidak boleh dilupakan, Ba boleh juga dipanggil sebagai pendakwah. Hal itu boleh dilihat dari akaun twitter bekas pemain West Ham United itu, @ dembabafoot. Di kala waktu dia mengingatkan bahawa meraikan dengan bersujud merupakan rasa bersyukur kepada Allah. Hal itu sebagai jawapan atas tuduhan legenda Liga Inggeris Gary Lineker yang menyebut aksi tersebut seperti orang sedang makan rumput.
Ba memang dikenali sebagai ikon pemain yang melakukan kejayaan dengan bersujud syukur selepas menyumbang gol. Ba pernah membalas dalam akaun dengan peminatnya dengan jawapan “terima kasih ya Allah” dan “insyaallah”.