Jom Tambah Duit Secara Online

Tabung oo Tabung

KLIK SINI YE !!!

Wednesday, 31 October 2012

HOT !!!!! APA SUDAH JADI NIE


7 Video P0rno Terheboh di Indonesia

Video p0rno adalah sebuah video yang menunjukan gambar orang telanjang atau melakukan kegiatan seksual yang direkam secara sengaja maupun tidak sengaja yang bisa dilihat oleh banyak orang karena tersebar melalui internet. Nah berikiut ini ada 7 Video P0rno Paling Menghebohkan Indonesia..


HOT !!!!! PEMILIK DIKEHENDAKI

SEKITAR SELANGOR DAN KUALA LUMPUR

KAMI MEMERLUKAN RUMAH UNTUK DISEWA DISEKITAR KAWASAN LIPUTAN KAMI
INI BERIKUTAN PERMINTAAN YANG AMAT TINGGI..

SILA RUJUK DETAIL DIDALAM FOTO YANG DISERTAKAN...


HOT !!!! RUMAH UNTUK DIJUAL

2 STOREY , SEKSYEN 1, TAMAN BARU BANGI

Kami adalah Perunding Hartanah Berdaftar
Mempunyai beberapa unit rumah untuk dijual
Segala detail boleh dilihat difoto yang dilampirkan....
Kami juga memberi perkhidmatan untuk mencari hartanah pilihan mengikut pilihan anda !!!



Tuesday, 30 October 2012

HOT : RUANG PEJABAT UNTUK DISEWA !!!!!!

1st FLOOR , TAMAN PUTRA KAJANG

Tawaran sewa dengan harga yang menarik....
Segala detail boleh dilihat di foto yang dilampirankan atau terus menghubungi saya....



HOT !!!! RUMAH UNTUK DISEWA

RUMAH TERES TAMAN PINGGIRAN CYBER

Kami mempunyai sebuah rumah teres untuk disewa...
Sewa bulanan RM 2000
Segala detail boleh dilihat di foto yang disertakan atau terus menghubungi kami...



SHOP APARTMENT UNTUK DISEWA

SHOP APARTMENT, TAMAN PUTRA KAJANG

Kami mempunyai sebuah lot kedai untuk disewakan...
Segala detail hartanah sewa boleh dilihat di foto hartanah tersebut....


KATA - KATA PEREMPUAN YANG PENUH MAKNA


PEREMPUAN ATAU WANITA PENUH DENGAN KATA2 YANG BERMAKNA

Sungguh manis mulut si perempuan / wanita..adakala nya menjadi penawar n adakala nya menjadi racun...(wah terjauh nampak aku nie)

Saje nak kongsi bagi pasangan kapel kat luar tu...faham sendiri udah la yerr..akakak



1. Kalau perempuan tanya : Lawa ke budak pompuan tu?
Makna tersembunyi : Siapa yang paling lawa? I ke, budak 
pompuan tu?

Monday, 29 October 2012

PEMBONGKARAN !!!! ISU TANAH ADAT DINEGERI SEMBILAN

PEMBANGUNAN TANAH ADAT DIKUALA PILAH


Pentadbiran tanah adat di Negeri Sembilan agak unik berbanding dengan negeri-negeri lain di Malaysia. Ini kerana masyarakat watan di Negeri Sembilan rata-ratanya masih mengamalkan Adat Pepatih yang mementingkan keturunan daripada sebelah ibu. Organisasi hidup masyarakat adat ini berteraskan 12 kelompok keluarga yang besar yang dipanggil `Suku’. Setiap kelompok diketuai oleh seorang pembesar bergelar Lembaga. Setiap suku terpecah kepada keluarga kecil dipanggil `Perut’ yang diketuai oleh seorang `Buapak’. Setiap Perut pula dipecahkan kepada kelompok yang lebih kecil dipanggil `Ruang’ yang diketuai oleh seorang `Besar’. Setiap `Ruang’ dipecahkan kepada kelompok yang lebih terkecil dipanggil `Rumpun’ yang diketuai dengan panggilan `Kadim’.

ATTENTION !!!! PDRM INFORMATIN OBTAINED

NEW PDRM SPEED TRAP CAMERAS LOCATION


LISTING RUMAH UNTUK DIJUAL 2012

RUMAH UNTUK DIJUAL SEKITAR KUALA LUMPUR & SELANGOR

Kami merupakan agen hartanah berdaftar dan beropersi di Kajang
Terdapat sebanyak 14 unit rumah untuk dijual
Kami juga menawarkan pencarian mengikut bajet anda
Kawasan operasi kami melibatkan 11 kawasan di Selangor & Kuala Lumpur

 Foto hartanah seperti dibawah :

HOT !!!!! CUBIC HOUSES

CUBIC HOUSES BY PIET BLOM

Wahhh !!! arini kite jadi mat saleh yee broooo !!!!!!!!!

They may look like they’re about to topple over, but these cube-shaped houses actually form a small village within the city center of Rotterdam , NL. A modern concept designed by the late architect Piet Blom, and constructed in 1984, this spectacular set of buildings represents an urban forest where around 40 traditional houses are tilted at 45-degrees to rest on a hexagonal pylon.
The innovative design transforms the idea of the traditional structure by playing with angles and convention.

Sunday, 28 October 2012

SIBUK NAK CERITA PASAL RUMAH...KAU TAU TAK APA ITU RUMAH !!!!!!!!!!


KLAFIKASI KEDIAMAN

Tempat kediaman
Tempat kediaman ditakrifkan sebagai  struktur yang berasingan dan bebas yang  lazimnya digunakan untuk tempat tinggal. Takrifan bagi perkataan  berasingan  dan bebas adalah seperti berikut:

·         Berasingan
Struktur dianggap sebagai berasingan jika ia dikelilingi oleh dinding, pagar dan ditutupi      oleh bumbung.

·         Bebas
Struktur dikatakan bebas apabila ia mempunyai jalan masuk secara terus dari tangga       umum, tempat lalu lintas ataupun ruang lapang (iaitu penghuni boleh masuk atau keluar           dari tempat kediaman mereka tanpa melalui perkarangan orang lain).


Huraian mengenai jenis2 rumah dan klafikasinya

KUNCI KEJAYAAN !!!!!!!!!!!


Lima kunci kejayaan merancang bajet yang bagus.
Bajet atau belanjawan adalah satu komponen yang penting dalam usaha anda untuk mengurus wang.Tanpa bajet, pengurusan wang akan jadi kacau bilau. Bajet yang bagus adalah bajet yang merangkumi semua perbelanjaan yang wujud dalam kehidupan anda.Dari barang wajib seperti makanan sehinggalah hiburan seperti menonton wayang, semuanya perlu ada bajet, barulah bajet anda sempurna.
Kadangkala, kita seperti kehilangan arah ketika membuat bajet kerana kita tidak tahu dengan jelas ke mana wang kita pergi. Jadi, dalam artikel ini anda akan di berikan lima kunci kejayaan yang boleh membantu anda merancang bajet yang bagus.

HOT !!! LOKASI PENYIMPANAN EMAS


TEMPAT SIMPANAN EMAS TERBESAR

Asyik fikir mencari duit jee...apa kate kite rehatkan minda..

Sesuai namanya, Federal Reserve Bank of New York letaknya di New York tepatnya di 33 Liberty Steet, Manhattan , New York , Amerika Syarikat. Bank ini di buka pada 16 November 1914 dan tempat inilah anda boleh melihat emas yang banyak yang tidak akan pernah anda lihat seumur hidup anda kerana disinilah terdapat ruang penyimpanan emas terbesar di dunia.


KELEBIHAN MELANTIK PERUNDING HARTANAH !!!

KAMI UNTUK ANDA ? PILIHAN DITANGAN ANDA

Ramai yang tidak mengetahui apa gunanya seorang ejen jika berurusan soal hartanah. Mereka sering menganggap jika melantik ejen hartanah mereka akan dikenakan bayaran lebih. Inilah mentaliti yang perlu kita kikis dalam masyarakat kita hari ini.
Hakikat sebenarnya pasaran hartanah ini adalah rumit jika seseorang itu tidak mempunyai pengetahuan dan pengalaman. Kebaikan mendapatkan ejen hartanah akan menjadikan proses jual-beli lebih mudah dan mengurangkan tekanan. Di bawah adalah garis panduan yang menyenaraikan kebaikan menggunakan ejen hartanah:-


Saturday, 27 October 2012

HOT !!!!!!!!! RUMAH UNTUK DIJUAL

2 STOREY KAJANG PERDANA

Kami merupakan agen hartanah berdaftar yang beroperasi di Kajang
Mempunyai beberapa hartanah (rumah) untuk dijual...
Segala detail boleh dilihat di foto hartanah tersebut...

Kami juga menyediakan khidmat pencarian bagi anda...tanpa bayaran dikenakan

Rumah untuk dijual !!!!!!!!!!!!!!!


HOT !!!!! SETIAP INDIVIDU KENA BACA

TIP MENJUAL RUMAH

HARIAN METRO BERTARIKH 14, MEI,2009.

Menjual rumah tidak semudah yang anda sangkakan. Ramai pemilik yang mengalami kerugian ribuan malah puluhan ribu ringgit hanya kerana tidak melakukan beberapa perkara asas.

Anda ingin menjual rumah? tapi tidak tahu bagaimana untuk bermula :

1) Tidak mahu membayar kos yang tinggi,
2) Tidak tahu harga jualan terbaik untuk keuntungan optimum
3) Tidak mahu mengambil masa yang lama
4) Tidak mahu melalui pelbagai perkara yang memeningkan kepala.

Agen Hartanah Berdaftar

NEGARA PALING MURAH DI DUNIA !!!

5 NEGARA PALING MURAH

1. Paraguay - Negara paling murah di dunia dalam tinjaun Mercer adalah Paraguay , iaitu sebuah negara yang terletak di Amerika Selatan. Kadar sewa bulanan di pangsapuri di pusat bandar Paraguay hanya RM450 dan harga makan malam di sebuah hotel hanyalah RM15. Mengidamkan hidangan steak dan salad di restoran? Anda hanya perlu membayar RM9. Jadi anda boleh hidup seperti raja di negara ini.



SEMUA KENE AMBIL TAHU !!!!!


AWAS !!! JANGAN TERTIPU DENGAN KONTRAKTOR

Sekarang ni kat kawasan perumahan aku, musim orang ubahsuai (renovate) rumah. Ada yang nak besarkan porch supaya boleh parking kereta lebih dari sebuah. Ada yang nak besarkan ruang dan jadikan dua tingkat. Ada yang nak besarkan dapur. Ada yang nak besarkan masterbedroom dan macam-macam lagi kerja ubahsuai.
Ikut selera dan bajet masing-masing, renovate rumah ni dah jadi macam beli baju raya. Kadang tu sampai berpasang-pasang kita nak beli sebab semua nampak cantik dan bergaya. Sudahnya, pakai kejap-kejap je, tapi duit banyak keluar sampaikan nak bagi mak bapak pun kena sukat-sukat hehehe..

Aku nak share cerita sorang jiran aku ni, dia tengah renovate dapur dan tambah bilik. Nampak major jugaklah sebab structure nampak naik dua tingkat dekat bahagian belakang. Dia ni memang ada pengalaman buat kerja-kerja renovation (katanya), so aku rasa sure takde masalah punyalah setakat nak buat kat rumah sendiri kan. Nak dijadikan cerita, dengar khabar dia dah kena tipu dengan kawan dia yang ambik sub-con untuk renovate rumah dia. Banyak ribu jugakla duit dia lebur, sebab duit dah bayar, tapi kerja tak buat.

PEJABAT UNTUK ANDA !!!!!!!!!!!!!!!!


MUNGKIN MILIK ANDA ???

Senarai rumah / ruang pejabat yang dicari !!!!!
RUMAH TERES
Teres Tmn Pinggiran Cyber                                          RM 2000
RUANG PEJABAT

Shop Apartment, Tmn Putra Kajang                             RM 650
Ruang Ofis, Teras Jernang, Bangi                                RM 650
1st Flr ,Ofis Siap karpet, Tmn Putra Kajang                 *RM 700
Pejabat Tkt 1, Seksyen 9, Bangi                                   RM 2000
Ground Flr Shop Lot, Sek 5 Bangi                                RM 2000
Lot kedai Presint 15, Putrajaya                                     RM 2600
*siap ada karpet

Wednesday, 24 October 2012

2 STOREY TERRACE, SEC 1, BANDAR BARU BANGI UNTUK DIJUAL !!!!!

ADAKAH INI BAJET ANDA ????

Kami mempunyai sebuah 2 Storey Terrace untuk dijual..
Harga Insyallah boleh runding...
Segala detail boleh dilihat di foto hartanah..



Asal - Usul Hantu !!!!!


Asal usul hantu… Ngeri tak tajuk ni?
Jom tenangkan minda sebelom mengeluarkan idea2 tuk masa depan....
Asal usul hantu… Ngeri tak tajuk ni? Hahahahaha.. Jom kita tengok..

1. Hantu Raya - Berasal dari Tanah Melayu. Dipercayai terkorban di dalam satu kemalangan jalan raya, sebaik saja keluar dari Pudu Raya untuk pulang berhari raya… … .kegemarannya mencuri kuih kuih raya. Tempat menginapnya disyaki di balai - balai raya.


Tuesday, 23 October 2012

TANAH UNTUK DIJUAL !!!!!!!!!!!

SEKITAR KUALA LUMPUR & SELANGOR

Kami mempunyai beberapa lokasi tanah untuk dijual...
Semua detail boleh dilihat di foto yang berkenaan...
Detail penuh akan diberi bg buyer yg serius


RUMAH UNTTUK DISEWA !!!!!!!!!!

PILIH MENGIKUT BAJET ANDA

Kami mempunyai 2 rumah untuk disewa area cyberjaya..
Kami juga mencari owner / pemilik yang mempunyai rumah untuk disewa...
Bagi yang memerlukan rumah sewa mengikut bajet..kami sedia membantu...
Detail serta cara boleh di lihat difoto yang dilampirkan..
Foto 1- 3 = Senarai rumah sewa
Foto 4     = Detail bagi pemohonan pencarian hartanah
Foto 5     = Detail bagi owner / pemilik hartanah


JENIS - JENIS BOS !!!


ANDA PILIH N FIKIR ANDA JENIS MANA?

Saje nak ilangkan tension pale...kakakakka...

Hidup bekerja makan gaji memang tak dapat lari dengan perangai boss. Selagi kita bekerja dengan orang lain selagi tu la kita ada boss. Kalau jadi CEO pun ada boss jugak, pemegang saham la bossnya.Lain la kalau kita ada bisnes sendiri, kitalah yang jadi bossnya. Macam-macam jenis boss ada. Ada yang ok tak kurang jugak yang tak ok. Selalunya yang tak ok tu jer yang kita nampak. Yang ok tu kita buat-buat tak nampak. Biasalah manusia.


HOT !!!! KENA TAHU SEBELUM MENDAPAT TEKANAN


JANGAN NAK MUDAH TAPI MEMBEBANKAN DIRI
Ramai pembeli yang sibuk mencari rumah bertanya samada sesebuah rumah boleh dijual oleh beberapa ejen hartanah. Ada juga pemilik rumah yang bertanya berkenaan hal ini.
Sesebuah rumah dijual oleh beberapa ejen hartanah merupakan perkara biasa. Ini berlaku kerana pemilik rumah melantik beberapa ejen hartanah bagi menguruskan jualan rumah mereka. Bagi anda yang gemar mencari senarai rumah di internet seperti mudah.my, iproperty, propertyguru dan sebagainya, pasti terjumpa beberapa iklan bagi rumah yang sama. Lantikan ejen hartanah ini dinamakan ad-hoc basis.

LISTING OWNER / PEMILIK DIKEHENDAKI 2012


DI SEKITAR KUALA LUMPUR & SELANGOR

Permintaan terhadap rumah sewa pada masa ini amat tinggi. Oleh yang demikian, kepada onwer / pemilik hartanah berkenaan kami sedia membantu anda dalam mengurus serta memudahkan kan anda dalam mendapatkan penyewa / pembeli.

KENAPA PILIH KAMI ?
Sebab hartanah adalah kepakaran kami !!!!!!!!!!!

Senarai Hartanah Dikehendaki




No.Lokasi                          Jenis                             Negeri                 Harga
1Apartment/FlatApartment/FlatKuala LumpurRM 500 - 900
2Terrace / ApartmentTerrace / ApartmentSelangorRM 600 - 750
3Terrace/ApartmentTerrace/ApartmentKuala LumpurRM 600 - 700
4Apartment / FlatApartment / FlatSelangorRM 600 - 650
5Semi-DSemi-DKuala LumpurRM 600 - 1000
6Teres / ApartmentTeres / ApartmentSelangorRM 500 - 700
7TeresTeresSelangorRM 1,500

Monday, 22 October 2012

LISITING RUMAH TERBARU

MUNGKIN INI MILIK ANDA ?

Kami mempunyai beberapa hartanah (rumah) untuk dijual sekitar kawasan Selangor & Kuala Lumpur
Segala maklumat hartanah untuk dijual boleh dilihat di foto hartanah tersebut...
Atau anda boleh terus menghubungi admin untuk keterangan lanjut

RUMAH UNTU DIJUAL !!!!!!!!


FOTO RUMAH UNTUK DIJUAL :-

NAK YANG MANA? JOM FIKIR SEJENAK DEMI DIRI SENDIRI !!!!


KELEBIHAN MRTA DAN MLTA

MRTA               =Morgage reducing Term Assurance (cost 5% dr loan amount)
MLTA                =Morgage Level Term Assurance (cost 2X as much more compared to the
                          premium MRTA)
Morgage Life    = Individual life insurans / investment linked policy (bergantung kpd umur)

*MLTA : MEMPUNYAI PERLINDUNGAN PENYAKIT KRITIKAL (kami sedia memberi keterangan)

Perbezaan antara MRTA/MLTA dgn Morgage Life:-





HOT !!!! LAGI RAHSIA DIBONGKAR


FREEHOLD Vs LEASHOLD Vs PEMILIKAN SEMENTARA

FREEHOLD atau pegangan bebas merupakan tanah di mana pemilikannya adalah untuk tempoh selama-lamanya (kekal).    Dalam ertikata mudah, pemilik tanah pegangan bebas memiliki tanah tersebut selamanya tanpa tertakluk kepada tanah tersebut kembali semula kepada hak milik kerajaan selepas sesuatu tempoh tertentu (kecuali melalui pegambilan balik tanah oleh kerajaan).  Di dalam dokumen hakmilik muktamad (‘final title’), pegangan bebas dikenali sebagai GERAN (sama ada Geran atau Geran Mukim) seperti di dalam rajah di sebelah.  Geran merujuk kepada hakmilik yang dikeluarkan oleh Pejabat Pendaftar Negeri manakala Geran Mukim merujuk kepada hakmilik yang dikeluarkan dan ditadbir oleh Pejabat Tanah dan Daerah.


LISTING RUANG PEJABAT UNTUK ANDA !!!!!

SENARAI DI KAWASAN BANGI, KAJANG & PUTRAJAYA

Detail bagi seluruh ruang pejabat boleh dilihat di foto  hartanah tersebut
Antara senarai ruang pejabat untuk disewa seperti berikut :
KEPADA OWNER / PEMILIK kami sedia untuk menolong anda !!!!!!!


RUANG PEJABAT UNTUK DISEWA !!!


TAMAN PUTRA KAJANG

RM 700 / bulan



TIP !!!! PEMILIK / PEMBELI YANG BIJAK


MRTA Vs MLTA
KAMI BOLEH MENERANGKAN KEPADA YANG BERMINAT....HARTANAH ADALAH KEPAKARAN KAMI....
Hari ini saya ingin berkongsi tentang perlindungan (insurans) pinjaman perumahan. Seperti yang telah saya tulis pada artikel lepas (Property Loan Insurance – MRTA vs MLTA), secara asasnya terdapat dua jenis perlindungan pinjaman yang diterima pakai untuk melindungi peminjam, iaitu MRTA dan MLTA.
Saya percaya masih terdapat ramai antara kita yang masih keliru atau tidak faham tentang MRTA dan MLTA. Hari ini saya akan menerangkan lebih terperinci melalui graf supaya kita dapat gambaran bagaimana kedua-dua jenis perlindungan pinjaman ini bekerja/berfungsi.
Sebelum saya bercerita panjang lebar, ingin saya mengingatkan anda bahawa, tujuan utama insurans/takaful diwujudkan adalah untuk perlindungan, dalam kes di bawah, ianya bertujuan untuk melindungi peminjam dari hutangnya kepada pihak bank.

Sunday, 21 October 2012

Before You Buy Your First Home


Tips for a First-time Home Buyer

 It's not uncommon for a first-time home buyer to say to me, "Gosh, just last week I called you about buying a home and now I'm in escrow! How did this happen so fast?"
The answer is it didn't. First-time home buyers start the search long before most even realize it. Here's what you can expect from your home shopping experience.

Benefits for a First-Time Home Buyer - You should buy a home. That's what you've been hearing from friends and family, right? So, by now you have likely already weighed the benefits and decided that home ownership was the best decision for you. That's a major hurdle now passed. You are focused and certain. Good.

JANGAN AMBIL MUDAH JE !!!! MENDAPAT NANTI !!!!


Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Perjanjian Sewa Rumah


 “Susah la nak buat sewa rumah ni.. penyewa selalu lambat bayar and rosakkan rumah aku…last2 aku pulak yang rugi…”
“Pelik aku.. macam mana die boleh apply loan sampai ada 5 rumah, tapi gaji die baru rm3000”
“Eh.. kipas bilik aku rosak ni..sapa kene bayar untuk repair.. kita ke atau tuan rumah?”

Percaya atau tidak, persoalan seperti ini sebenarnya agak normal dalam kehidupan seharian kita terutamanya apabila kita menjadi penyewa atau tuan rumah terbabit. Senario yang berlaku mungkin akan menjadi lebih teruk lagi jika kedua-dua pihak iaitu penyewa dan tuan rumah tidak sedar tentang hak masing-masing. Tetapi, hak dan nasib kedua-dua pihak akan terbela dan lebih terjamin jika Perjanjian Penyewaan Rumah (Tenancy Agreement) berjaya disediakan, dipersetujui dan ditandatangani oleh kedua-dua pihak.
Apakah itu Perjanjian Penyewaan Rumah?  Perjanjian ini merupakan satu dokumen yang menggariskan hak-hak dan tanggungjawab penyewa serta tuan rumah. Biasanya, perjanjian ini ditandangani sebelum penyewa menduduki rumah tersebut. Jangka masa untuk perjanjian ini ialah bergantung kepada persetujuan kedua-dua pihak; iaitu sama ada setahun, 2 tahun ataupun 5 tahun.
Apa yang anda perlu tahu tentang Perjanjian Penyewaan Rumah:

BANGLO HULU LANGAT UNTUK DIJUAL !!!!

MUNGKIN MILIK ANDA

Kami mempunyai 2 unit banglo di Hulu Langat untuk dijual
Detail serta info disertakan di foto hartanah


OWNER / PEMILIK HARTANAH DIKEHENDAKI !!!!


Kami memerlukan beberapa jenis hartanah untuk disewa di sekitar kuala lumpur & selangor

Senarai Hartanah Dikehendaki




No.Lokasi                          Jenis                             Negeri                 Harga
1Apartment/FlatApartment/FlatKuala LumpurRM 500 - 900
2Terrace / ApartmentTerrace / ApartmentSelangorRM 600 - 750
3Terrace/ApartmentTerrace/ApartmentKuala LumpurRM 600 - 700
4Apartment / FlatApartment / FlatSelangorRM 600 - 650
5Semi-DSemi-DKuala LumpurRM 600 - 1000
6Teres / ApartmentTeres / ApartmentSelangorRM 500 - 700
7TeresTeresSelangorRM 1,500

IBU BAPA / BAKAL IBU BAPA HARUS BACA !!!!!

Pelaburan Hartanah untuk Pendidikan Anak-anak

Apabila perkataan ‘pelaburan hartanah’ dibincangkan, kebanyakan orang akan melihat dari sudut pendapatan sewa (rental income) dan juga keuntungan hasil jualan hartanah selepas nilainya meningkat. Tidak dapat dinafikan bahawa memang itu cara yang selalu dipraktiskan oleh orang ramai apabila melabur didalam bidang hartanah.
Tetapi, bagi seseorang yang berpandangan jauh dan mengutamakan nilai-nilai kekeluargaan, pelaburan hartanah sebenarnya mampu memberi manfaat untuk kebaikan anak-anak pada jangka masa panjang. Banyak kaedah yang boleh diaplikasikan untuk kemudahan anak-anak kita.

Saturday, 20 October 2012

LISTING AKHIR RUMAH UNTUK DIJUAL !!!!!

KAMI MERUPAKAN PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR !!!!!!

Terdapat beberapa hartanah (rumah) untuk dijual sekitar SELANGOR



BERHATI-HATI BERCUTI DI AMERIKA !!!!


MACAM TIDAK PERCAYA HANTU DI NEGARA MAJU

Asyik dengan kerja, apa kate kali saya kongsi artikel untuk merehatkan minda..

Sekadar hiburan je...


1. Provincial Hotel:

Banyak pemburu hantu dan tamu datang hanya untuk mendengar cerita tentang kisah-kisah hantu tentang hotel ini. dan para Pemburu hantu sengaja datang ke sini untuk membuktikan dengan mata kepala mereka sendiri.


RUMAH UNTUK DISEWAKAN !!!!!!

TERDAPAT BEBERAPA KEDIAMAN UNTUK DISEWAKAN

Detail berkenaan kediaman dapat dilihat daripada foto yang dilampirkan


RUANG PEJABAT UNTUK DISEWA !!!!!!

TERDAPAT BEBERAPA RUANG PEJABAT UNTUK DISEWA

Ruang Pejabat Sekitar Bangi dan Kajang
Untuk keterangan lanjut...lihat lampiran foto yang dilampirkan



Friday, 19 October 2012

LISTING PERUMAHAN UNTUK DIJUAL!!!!

Terdapat beberapa hartanah disekitar SELANGOR untuk dijual!!!!

Lihat dan pilih mengikut kemampuan...kami hanya membantu / memudahkan anda


GEMPAR!!!! 10 RUMAH BERHANTU DI AMERIKA

MACAM TIDAK PERCAYA HANTU DI NEGARA MAJU

Asyik dengan kerja, apa kate kali saya kongsi artikel untuk merehatkan minda..

Sekadar hiburan je...


1. Provincial Hotel:

Banyak pemburu hantu dan tamu datang hanya untuk mendengar cerita tentang kisah-kisah hantu tentang hotel ini. dan para Pemburu hantu sengaja datang ke sini untuk membuktikan dengan mata kepala mereka sendiri.


Thursday, 18 October 2012

HOT !!!! PEMBONGKARAN RAHSIA YANG MENAKJUBKAN


PERCAYALAH PENDAPATAN RM 600 BOLEH BELI RUMAH !!!!!!

Jawapan saya, memang betul! dan saya akan tunjukkan caranya.

Sebelum ini mungkin ada diantara kita yang merasakan industri hartanah bukanlah untuk mereka, kerana orang yang berada didalam pelaburan ini adalah orang kaya dan paling-paling pun mereka bergaji lumayan sebab itu mereka mampu membeli rumah atau bungalow mahal-mahal. Ada pula yang mengatakan kalau nak berjaya dengan industri ini kita kena berjaya dulu, lepas tu baru lah melabur didalam hartanah. Ini bisnes orang kaya, orang yang cukup-cukup makan macam kita ni mana ada peluang kat sini.

Pada mulanya saya juga berpendapat begitu, tetapi setelah saya “ber-chating” dengan seorang usahawan dan pelabur hartanah wanita ini saya mula merangka strategi untuk mempraktiskannya. Pernah dengar kata-kata popular dibawah?;

Wednesday, 17 October 2012

HOTT !!!!! LIST PERUMAHAN MILIK ANDA

SENARAI PERUMAHAN YANG MAMPU ANDA MILIK

Kami merupakan agen hartanah yang berdaftar...
Sebagai agen hartanah, kami bukan sahaja menjual hartanah anda malah kami
akan membantu anda dalam mencari hartanah yang diinginkan...

Senarai rumah untuk dijual :


TIPS-TIPS YANG PERLU ANDA KETAHUI


Jangan Dah Rugi Baru Nak Menyesal !!!!!!

Menjual rumah tidak semudah yang ada difikiran ramai. Beberapa pemilik rumah yang mengalami kerugian ribuan malahan puluhan ribu ringgit hanya kerana tidak melakukan beberapa perkara asas yang sepatutnya untuk menjual rumah.
Anda ingin menjual rumah tetapi anda tidak tahu bagaimana untuk bermula, tidak mahu membayar kos yang tinggi, tidak tahu harga jualan terbaik untuk keuntungan optimum serta tidak mahu mengambil masa yang lama dan pastinya anda tidak mahu melalui pelbagai perkara yang memeningkan kepala.
Bagaimanapun anda tidak perlu lagi risau sekiranya bercadang untuk menjual rumah, tidak kira sama ada menjualnya sendiri atau melalui ejen hartanah.
Walau apapun pilihan anda, setiap satunya mempunyai kelebihan tersendiri tetapi yang paling penting anda harus mengetahui prosedur yang berkaitan dan betul serta wajar.
Antara tips yang boleh digunakan untuk menjual rumah termasuklah cara menentukan harga terbaik untuk anda, masa yang betul, melakukan perkara asas yang boleh meningkatkan harga jualan anda untuk keuntungan maksimum dan pelbagai lagi.

HOT !!!! LIST RUANG PEJABAT & RUMAH SEWA TERAKHIR BAGI SEMUA


Senarai hartanah ( rumah / ruang pejabat) yang dicari !!!!!

RUMAH TERES

Teres Tmn Pinggiran Cyber                                           RM 2000

RUANG PEJABAT


Shop Apartment, Tmn Putra Kajang                             RM 650
Ruang Ofis, Teras Jernang, Bangi                                RM 650
1st Flr ,Ofis Siap karpet, Tmn Putra Kajang                *RM 700
Pejabat Tkt 1, Seksyen 9, Bangi                                     RM 2000
Ground Flr Shop Lot, Sek 5 Bangi                                 RM 2000
Lot kedai Presint 15, Putrajaya                                       RM 2600

*siap ada karpet


HOT !!!! LIST PERUMAHAN TERAKHIR BAGI SEMUA


Senarai rumah / hartanah yang dicari !!!!!

Flat Low Cost, Bdr Teknologi                                         RM 38,000
14th Flr, Apartment Desa Tasik                                      RM 95,000
Apartment Sutera, Kajang Utama                                  RM 150,000
2 Stry Terrace, Kajang Perdana                                     RM 310,000
2stry Terrace, Desa Mewah                                             RM 375,000
2 Stry Terrace, Seksyen 1                                                RM 415,000
2 Stry Terrace, Bangi Perdana                                       RM 550,000
Bungalow House, Hulu Langat                                      RM 550,000
Banglo, Hulu langat                                                           RM 560,000
Corner Lot 2 Stry Terrace, Prima Saujana                  RM 600,000
Township House, Tmn Sutera Kajang                         RM 750,000
New Double Storey Semi D House, Alam Sari           RM 1.15 m
Banglo 2 tingkat, Hulu Langat                                        RM 1.6 m

Klik Tabung Ye...

Tabung oo Tabung

Kartikel Punye !!!